Napok kérdése és elrajtol a 17. Labdarúgó Európa-bajnokság. Ezúttal ismét Németország ad otthont ennek a nagyszerű eseménynek. 24 válogatott vág neki az egy hónapos versenysorozatnak, köztük Magyarország legjobbjaival. Rendkívül erős mezőny gyűlt össze az idei EB-re, gyakorlatilag nincs olyan csoport, amelyből legalább egy válogatott ne lenne esélyes a végső győzelemre. Nézzük, mit tartogathatnak a csoportok.

Mire érdemes fogadni egy EB-n?

Végső győztes fogadás: Egy ország kiválasztása teljesen lutri, ezért mindig minimum 2 országot érdemes választani. Fontos, hogy másik ágon legyenek, tehát csak a döntőben tudjanak találkozni egymással. Mivel elég magasak a szorzók, igy akár 3 országot is tudunk indítani, megfelelő arányban szétosztva a téteket. EB közben jelentősen esni fognak az oddsok, tehát csoportkörök előtt érdemes megtenni. Ha kíváncsi vagy mi kire fogadunk, akkor regisztrálj rajtunk keresztül az Unibetre vagy Pribetre, töltsd fel ott a számládat, és részesülj a napi tippekben. Ezt a jobb oldalt található logóra kattintva tudod megtenni. (mobilon a cikk alatt találod őket.)
Jelenlegi oddsok:


Legjobb fiatal Játékos: Itt figyelembe kell venni a sérülékenységet, az ország ahol játszik mennyire esélyes a top 4 be jutáshoz. Ugyanis minél több meccset játszik, annál nagyobb eséllyel lesz a torna játékosa. Itt is lehet több játékost indítani. Én magam ezt mindig megfogadom a tornára szánt keret 50%-ával. Ha kíváncsi vagy mi kire fogadunk, akkor regisztrálj rajtunk keresztül az Unibetre vagy Pribetre, töltsd fel ott a számládat, és részesülj a napi tippekben. Ezt a jobb oldalt található logóra kattintva tudod megtenni. (mobilon a cikk alatt találod őket.)
Íme a jelenlegi oddsok:

Csoport továbbjutóra fogadás: Ez egy kötelező fogadás. Természetesen kombinációs fogadás. Egy csoportból maximum egy országot válasszunk. Ne tegyük bele az összes csoportot. Soha ne tegyük meg azt, hogy ki lesz a csoportleső, mert néha egy 2. hely jobb mint az első, mivel a a következő körben az lehet gyengébb ellenfelet jelent!!! 1,8 körüli oddsal elégedjünk meg. A teljes EB- re szánt keret 50%-ával mehet. Ha nyertes lesz, a torna közben megkapjuk a kifizetést, tehát tudjuk tovább forgatni a pénzt. Ha kíváncsi vagy mi kire fogadunk, akkor regisztrálj rajtunk keresztül az Unibetre vagy Pribetre, töltsd fel ott a számládat, és részesülj a napi tippekben. Ezt a jobb oldalt található logóra kattintva tudod megtenni. (mobilon a cikk alatt találod őket.)

Ezek a fő fogadások minden nagy tornára. Ha kíváncsi vagy, mire lehet még fogadni, akkor az Unibeten az EB végső fogadások menüpontban megtalálod.

A csoport: Németország, Magyarország, Skócia, Svájc

Németország: Torna megnyerésének esélye:10% Az A csoport egyértelmű esélyese a hazai válogatott, akik 2024.06.14-én 21:00-tól Skócia ellen mutatkoznak be. A mérkőzések sorát a magyar válogatott ellen folytatják 06.19-én, majd 06.23-án Svájc ellen zárják a csoportkört. Igaz, a német válogatott útját nem övezték sikerek az elmúlt években, mégis keretük erőssége elképesztő, ráadásul Toni Kroos visszavonulása előtti utolsó tornája, ami válogatott társainak is extra motivációt adhat. A németek a torna végső esélyesei között szerepelnek, nem csak a hazai pálya miatt.

Magyarország: Torna megnyerésének esélye: 2% 06.15-én Svájc ellen kezdi meg a csoportot, majd 06.19-én Németország következik, s végül 06.23-án Skócia ellen zárja válogatottunk a csoportkört. Kimondva-kimondatlanúl sötét ló a magyar válogatott. Az utóbbi években sorra szállítják Rossi fiai a győzelmeket, s az Európa-bajnokságon immár hagyományos résztvevőnek tekinthetők. A csoport a német válogatottat leszámítva nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik, így a magyar válogatott továbbjutása reális, ám egyértelműen nem kijelenthető.

Svájc: Torna megnyerésének esélye: 1%06.15-én Magyarország ellen kezdik meg az EB csoportkört, majd 06.19-én Skócia ellen folytatják és 06.23-án Németország ellen fejezik be. Svájc kitűnő csapategységet alkotva vívta ki a továbbjutást, s gyakorlatilag bármely válogatottra veszélyt tudnak jelenteni. A magyar válogatott továbbjutása a német válogatotton túl leginkább a svájciak szereplésén múlik.

Skócia: Torna megnyerésének esélye:0% 06.14-én a nyitó mérkőzésen Németország ellen kezdi meg szereplését, majd 06.19-én Svájc ellen folytatják szereplésüket, végül 06.23-án Magyarország ellen fejezik be a csoportkört. Talán a legkevésbé valószínű a skót együttes továbbjutása. Igaz, jó erőkből állnak, ám talán az egyéni kvalitások tekintetében a legkevésbé erős együttes a csoporton belül, a csapategységgel valamelyest pótolni tudják egyéb hiányosságaikat.

B csoport: Spanyolország, Horvátország, Olaszország, Albánia

Gyakorlatilag halálcsoport Albániát leszámítva. Három végső esélyes csatáját figyelhetjük meg a két továbbjutó helyért.

Spanyolország: Torna megnyerésének esélye:10% 06.15-én Horvátország ellen kezdik meg szereplésüket, majd 06.20-án Olaszország ellen játszanak, s 06.24-én Albánia ellen zárják a csoportkört. A csoport, sőt az egész EB egyik legnagyobb esélyese a válogatott, tele világsztárokkal. Továbbjutásuk valószínű.

Horvátország: Torna megnyerésének esélye:3% 06.15-én Spanyolország ellen kezdik szereplésüket, majd 06.19-én Albániával csapnak össze, a csoportkört Olaszország ellen zárják 06.24-én. Szintén a végső sikerre is esélyes válogatott, akik az elmúlt években a VB-ken is megmutatták, mire is képesek. A spanyolok mellett talán a horvát továbbjutás várható leginkább.

Olaszország:Torna megnyerésének esélye:5% 06.15-én Albánia ellen kezdik meg szereplésüket, majd 06.20-án Spanyolországgal csapnak össze, végül 06.24-én Horvátországgal játszanak. Olaszország a végső siker szempontjából sötét ló, sőt csoportból való továbbjutásuk sem biztos. Rendkívüli ellenfeleiknek köszönhetően esetleges kiesésük a csoportból nem lenne a legnagyobb meglepetés. Igaz, a csapategységük legendás, s az igazán nehéz szituációk előnyükre tudnak válni.

Albánia: Torna megnyerésének esélye:0% 06.15-én Olaszországgal csapnak össze, majd 06.19-én Horvátországgal, végül 06.24-én Spanyolországgal játszanak. Továbbjutásukra kevés az esély.

C csoport: Szlovénia, Dánia, Szerbia, Anglia

Egy újabb EB-esélyes, Anglia személyében, a csoportban. Anglia kimagaslani látszik a csoportból, ám sosem lehet tudni.

Szlovénia: Torna megnyerésének esélye:0% 06.16-án Dániával játszanak, majd Szerbiával 06.20-án, és a csoportkört 06.25-én Anglia ellen fejezik be. Egységes válogatott, ám egyéni teljesítmények tekintetében nem kimagaslóak. Kevés esélyük van a továbbjutásra.

Dánia: Torna megnyerésének esélye:2% 06.16-án Szlovénia ellen mutatkoznak be, majd 06.20-án Anglia ellen folytatják szereplésüket, és 06.25-én Szerbia ellen zárják a csoportkört. Dánia továbbjutása valószínű, leginkább Szerbiával vetélkedhetnek a csoporton belül várhatóan.

Szerbia: Torna megnyerésének esélye:0% 06.16-án Anglia ellen mérkőznek meg, majd 06.20-án Szlovénia ellen játszanak, és 06.25-én Dánia ellen zárják a csoportkört. A szerbek némi meglepetésre Magyarország mögött végeztek a selejtezőben. A csoportból való továbbjutásuk lehetséges, ám nem valószínű.

Anglia: Torna megnyerésének esélye:20% 06.16-án Szerbia ellen kezdik meg szereplésüket, majd 06.20-án Dániával csapnak össze, végül 06.25-én Szlovéniával mérkőznek meg. Az angol válogatott továbbjutása a legvalószínűbb a csoportból, sőt a végső sikerre is van esélyük.

D csoport: Franciaország, Hollandia, Lengyelország, Ausztria

Rendkívül erős csoport, élén a francia és holland válogatottakkal, melyek a végső siker tekintetében is érintettek.

Franciaország: Torna megnyerésének esélye:20% 06.17-én Ausztria ellen kezdik meg szereplésüket, majd 06.21-én Hollandia ellen játszanak, és végül Lengyelország ellen zárják a csoportot 06.25-én. A francia válogatott talán a legerősebb együttes a jelenlegi keretek tekintetében; korban, technikai tudásban és egységben a legerősebbnek tűnnek. Igaz, Mbappé személye bomlaszthatja az egységet, ám amennyiben ezt el tudják kerülni, úgy a francia válogatottat sokáig láthatjuk az idei Eb-n.

Hollandia: Torna megnyerésének esélye:8% 06.16-án Lengyelország ellen mutatkoznak be, majd 06.21-én Franciaországgal játszanak, és 06.25-én Ausztria ellen zárják a csoportkört. A hollandok továbbjutása valószínűnek tűnik, a végső siker tekintetében aligha lehet számolni ezen válogatottal.

Ausztria: Torna megnyerésének esélye:0% 06.17-én Franciaország ellen kezdenek, majd 06.21-én Lengyelország következik számukra, és a csoportot 06.25-én Hollandia ellen zárják. A csoportban várhatóan a 3. helyért futnak versenyt a lengyel válogatottal.

Lengyelország: Torna megnyerésének esélye:0% 06.16-án Hollandia ellen mutatkoznak be, majd 06.21-én Ausztria ellen játszanak, és 06.25-én Franciaország ellen zárják a csoportkört. Várhatóan a 3. helyért harcolnak Ausztriával.

E csoport: Belgium; Szlovákia; Románia; Ukrajna

A csoport egyértelmű esélyese a belga válogatott. A másik három válogatott nagyon közel van egymáshoz, így hatalmas csata várható a második továbbjutó helyért.

Belgium: Torna megnyerésének esélye:4% 06.17-én Szlovákia ellen kezdik meg szereplésüket, majd 06.22-én Románia ellen folytatják, és a csoportkört 06.26-án Ukrajnával csapnak össze. A csoportelsőség elsőszámú várományosa, sőt a végső siker tekintetében is érintettek lehetnek.

Ukrajna: Torna megnyerésének esélye:0% 06.17-én Románia ellen kezdik szereplésüket, majd 06.21-én Szlovákiával játszanak, végül 06.26-án Belgiummal. A politikai helyzet miatt különösen fontos e válogatott szereplése népük számára. Ez adhat némi pluszt a továbbjutást illetően.

Románia: Torna megnyerésének esélye:0% 06.17-én Ukrajnával kezdenek, majd 06.22-én Belgiummal játszanak, és 06.26-án Szlovákia ellen zárják a csoportkört. A román foci veszített fényéből, ám úgy tűnik, ismét visszatértek a helyes útra. Nagy csatában lehetnek Ukrajnával a továbbjutást illetően.

Szlovákia: Torna megnyerésének esélye:0% 06.17-én Belgiummal kezdenek, majd 06.21-én Ukrajnával játszanak, és a csoportot 06.26-án Románia ellen zárják. Szlovákia kissé lefelé lóg ki e négyesből, ám így sem lehet leírni a válogatottjukat.

F csoport: Portugália; Törökország; Csehország; Grúzia

A csoport, sőt az Eb esélyese Portugália, mely minden bizonnyal Cristiano Ronaldo utolsó Eb-je, amely motiválhatja a többi portugál játékost is. A továbbjutásért Törökország és Csehország csatája várható.

Portugália: Torna megnyerésének esélye:14% 06.18-án Csehország ellen kezdik az Eb-t, majd 06.22-én Törökországgal játszanak, és a csoportkört 06.26-án Grúzia ellen zárják. Egyértelmű csoportelső várományosok, sőt kitűnő játék esetén az Eb győzelem sem tűnik illuzórikusnak.

Törökország: Torna megnyerésének esélye:06.18-án Grúzia ellen mutatkozik be, majd 06.22-én Portugáliával csapnak össze, és a csoportot 06.26-án Csehország ellen zárják. Talán a második legerősebb együttes a csoportban, mindenesetre Csehországgal nagy csata várható a 2. és 3. helyért.

Csehország: Torna megnyerésének esélye:0% 06.18-án Portugália ellen mutatkoznak be, majd 06.22-én Grúziával játszanak, és a csoportot 06.26-án Törökország ellen zárják. A török–cseh csata teheti igazán érdekessé e csoportot a továbbjutást illetően.

Grúzia: Torna megnyerésének esélye:0% 06.18-án Törökország ellen kezdenek, majd 06.22-én Csehországgal játszanak, és végül 06.26-án Portugália ellen zárják a csoportkört. Kevésbé valószínű, hogy a továbbjutásba bele tudnak szólni.

A továbbjutók a csoport első és második helyezettjei közül kerülnek ki, valamint a legjobb négy csoport harmadik helyezettjei közül.

Már a csoportkör során kiélezett mérkőzések várhatók, és mindezek tükrében szinte biztosan kijelenthető, hogy már a csoportkört követően lesz nagy nevű kieső az Eb-n.

8 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Mai Regisztrációhoz kedvet hozó tipp.
  2024.06.23 Skócia – Magyarország. 0-1. Tehát MAGYARORSZÁG NYER 1 GÓLLAL.
  Indoklás:
  Első félidőben mindkét csapatnak fontos lesz a stabil játék és a védekezés. Ezért az első félidőben nem lesz gól.
  Második Félidő: A 70. perc környékén mindkét csapat elkezd hajtani, mivel csak akkor van esélyük tovább jutni, ha nyernek. Ha nem születik gól a 80. percig, akkor teljesen nyílt sisakos küzdelem lesz, de a Magyarok a végsőkig figyelni fognak a védekezésre, ezért szerintem a hosszabbításban nyernek a Magyarok.

 2. Ma kap mindenki egy tippet, hogy kedvet kapjon regisztrációhoz.
  Németország – Skócia: -3,5 hendikep Németország. Tehát a németek minimum 4 gól különbséggel nyernek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .