A Nemzetek Ligájának 4. fordulójában a magyar válogatott Angliával csap össze a Wolwerhampton Stadionjában. Az Angol válogatott nem kezdett túl jól hiszen válogatottunktól kikapott 1:0-ra majd két döntetlent játszott Németország illetve Olaszország válogatottjával. A magyar válogatott Anglia legyőzését követően idegenben kapott ki Olaszországtól majd itthon Németországgal játszott döntetlent. Válogatottunk kitűnő formában játszik. Érdekes mérkőzés előtt állunk ahol az esélyek az angol válogatott mellett szólnak, ám Magyarországot nem szabad leírni az utóbbi éveket követően.

Anglia: Ramsdale; James,Stones;Guehi;Walker;Gallagher;Phillips;Bellingham;Bowen;Kane;Saka

Magyarország: dibusz;Lang;Orban;Szalai;Nagy;Styles;Schafer;Fiola;Szoboszlai;Sallai;Szalai

A mérkőzést Magyarország kezdte. 6.perc: Bowen beadásánál mentett a vendég védelem. 12.perc: Dibusz mentett hatalmasat Stones fejesét követően. 16.perc: vendég szabadrúgás melyet követően Sallai elé került egy kavarodást a labda aki a kapuba lőtt okosan 0:1! 29.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 37.perc: Stones sárgult be. 40.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 47.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 

A második játékrészt az Angol válogatott kezdte. A félidőben Bowen helyére Sterling állt be. 52.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 56.perc: Styles helyére Nagy érkezett illetve Gallagher helyére Mount majd Szoboszlait Gazdag váltotta. 67.perc: Rossi sárgult be. 68.perc: Bellingham helyére Foden állt be majd Szalai helyére Martin. 70.perc: Sallai lőtt újabb gólt 0:2! 76.perc: Sterling lőtt kevéssel a kapu mellé majd Kane is tévesztett. 79.perc: Sallai helyére Nego állt be. 80.perc: Nagy lőtt hatalmas gólt 0:3! 82.perc: Stones kapott sárga lapot így el kellett hagynia a pályát. 85.perc: Maguire helyére Saka állt be majd Walker sárgult be e percben. 89.perc: szép magyar kontra melynek végén Gazadag lőtt a hálóba 0:4! Történelmi magyar siker!!!! 90.perc: Bolla és Nagy sárgultak be. 92.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 

Az első félidőben a hazai válogatott kezdett jobban, majd a magyar vezető gól után is az angol válogatottnál volt többet a labda. A félidő végét is megnyomta a hazai együttes ám sikertelenül. A második játékrészben Anglia a labdát birtokolta míg a válogatottunk szebbnél szebb gólokat szerzett. Megsemmisítő vereséget mértünk Angliára hazai pályán. Kitűnően játszott a magyar válogatott.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .