A Spanyol Bajnokság 2. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A Barcelona immár második La Liga meccsét fogja játszani. Ugyan többek között Depay, Aguero érkezett a kerethez illetve Griezmann-t sikerült megtartani ám Messi távozása nem csupán a Barcelona hanem a Spanyol Liga erejét is megingathatja a világ vezető bajnokságai között. E sorba Varane és Ramos távozása is beillik. A Barceona a fizetések csökkentése miatt több a La Masián nevelkedett utánpótlást játékost is elengedett, s még nem tudni ki az aki esetlegesen elhagyhatja a keretet. A Bilbao-t ekkora veszteség nem érte mint mai ellenfelét, s ha e tekintetben vizsgáljuk a mérkőzést akkor a Bilbao esélyei egy pontszerzés illetve egy esetleges győzelem szempontjából nőttek. A mérkőzés esélyese persze így is a Barcelona.

Athletic Bilbao: Kepa;Belenziaga;Vivian;Martinez;Lekue;Berenguer;Vencedor;Garcia;Muniain;Williams;Sancet

Barcelona: Neto;Dest;Garcia;Pique;Alba;Pedri;Busquets;Jong;Griezmann;Depay;Braitwaite

A mérkőzést a Barcelona kezdte. 2.perc: 3 hazai szöglet helyzet nélkül. 7.perc: Depay hibázott ziccerben a kapu előtt. 10.perc: Williams lövését Neto védte bravúrral, az ezt követő szögletből pedig Sancet lőtte a keresztlécre. 16.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 20.perc: Martinez sárgult be. 27.perc: Vencedor lőtt centikkel a bal kapufa mellé. 28.perc: Garcia sárgult be. 29.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 31.perc: Pique sérült meg helyére Araujo állt be. 32.perc: Williams lőtt kevéssel a kapu mellé. 33.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 40.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget a játékrész.

A második félidőt az Athletic Bilbao kezdte. 46.perc: Berenguer lövését a védelem blokkolta. 50.perc: hazai szöglet melyet követően Martinez fejelt a hálóba 1:0! 53.perc: Dest lövése ment el a kapu mellett egy zseniális szólót követően. 57.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 59.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 62.perc: Williams fejesét Neto védte bravúrral. 62.perc: Pedri helyére Sergi Roberto állt be, majd Demir állt be Braithwaite helyére, illetve Vencedor helyére Vesga állt be és Garcia helyére Sancet helyére Garcia állt be. 75.perc: JOng lövése pattant ki a keresztlécről majd Depay lőtt hatalmas gólt 1:1! 76.perc: Garcia helyére Muniain érkezett. 77.perc: Alba sárgult be. 78.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 82.perc: Berenguer helyére Morcillo állt be majd Garcia helyére Zarraga állt be végül Dest helyére Royal állt be. 86.perc: Depay lőtt kevéssel a kapu mellé. 93.perc: Garcia lépett be durván így piros lapot kapott. Ezzel ért véget az összecsapás. 

Az első félidőben a hazaiak erősen kezdte. Sok helyzetet alakítottak ki majd ezt az egész félidő során folytatták. A Barcelona a félidő derekán több helyzetet is kialakítottak ám találatig együtt együttes sem szerzett. A második félidőben egy gyors góllal elhúztak. Majd kevés kellett volna a második góljukhoz ám a Barcelona kiegyenlített. A mérkőzés végén még akadt helyzete a hazaiaknak ám több találat nem született.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .