A Spanyol Bajnokság 22. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A forduló rangadóját ezúttal Madridban rendezik ahol a matracosok fogadják a Valencia együttesét. A hazaiak kitűnően kezdték a szezont majd fokozatosan szakadtak le a Real Madridtól. Jelenleg egy meccsel kevesebbet játszva is 14 pont a lemaradásuk. A Valencia hullámszó szezont tudhat eddig magáénak, jelenleg lejtmenetben vannak így a mai meccs előtt nincs sok okuk a bizakodásra. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Atletico Madrid: Oblak;Lodi;Hermoso;Gimenez;Vrsaljko;Carrasco;Paul;Koke;Lemar;Felix;Suarez

Valencia: Domenech;Correia;Foulquier;Diakhaby;Alderete;Lato;Musah;Guillamon;Soler;Guedes;Duro

A mérkőzést a Valencia kezdte. 14.perc: Correira sárgult be. 21.perc: hazai szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 25.perc: Musah lövése ment a hálóba 0:1! 27.perc: Koke sárgult be. 30.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 37.perc: Hermoso sárgult be majd Foulquier is. 42.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 43.perc: Musah sárgult be. 44.perc: Guro kapott jó passzt majd lőtt a hálóba 0:2! 47.perc: vendég szöglet helyzet nélkül.

A második félidőt az Atletico Madrid kezdte. A félidőben Lodi helyére Correa érkezett. 50.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 54.perc: Koimendi helyére Alderete érkezett. 56.perc: Suarez hagyott ki nagy helyzetet. 56.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 57.perc: Felipe állt be Felix helyére majd Chuna állt be Lemar helyére és Herrera állt be Vrsaljko helyére. 62.perc: Guillamon sárgult be. 63.perc: két hazai szöglet melyeket követően Chuna lőtt gólt 1:2! 65.perc: Lato sárgult be. 70.perc: Suarez hagyott ki újabb helyzetet. 72.perc: Coirrea helyére Mosquera érkezett majd Lato helyére Vazquez és Duro helyére Gomez állt be. 80.perc: Correa lőtt kevéssel a kapu mellé. 82.perc: Suarez Domenech és Herrera is besárgult. 88.perc: Musah helyére Racic érkezett. 91.perc: Suarez hagyott ki újabb helyzetet ám Correa bepofozta a labdát 2:2! 93.perc: Hermoso passzát Chuna lőtte a hálóba 3:2! Őrületes végjáték!! 96.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 99.perc: Carrasco helyére Serrano állt be. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben szinte minden a vendégek kénye kedve szerint alakult. A második játékrészben mintha kicserélték volna a hazai gárdát s gyakorlatilag hamvaikból feltámadva nyerték meg a mérkőzést heroikus küzdelemben. Összességében kitűnő meccset láthattunk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .