Az Európa Liga nyitókörében a Ferencváros a Bayer Leverkusen vendégeként lép pályára. A csoportban  Celtic és  Betis együttesi kaptak még besorolást. Ugyan az igazi bravúr a Bajnokok ligája csoportkört idén nem sikerület a Fradinak elérni ám így is közeljárt az újabb bravúrhoz. A csoport együtteseire nézve a továbbjutás sem elképzelhetetlen a Fradi számára igaz ehhez legalább 2 bravúr eredményt célszerű lenne elérni. A mai mérkőzés remek alkalom lehet az egyik bravúreredmény eléréséhez. Igaz a magyar keret gyengült Haratin ugyanis eligazolt. Az esélyek természetesen a hazai együttes sikerét vetítik előre.

Bayer Leverkusen: Hradecky;Sinkgraven;Tah;Kossounou;Frimpong;Palacios;Demirbay;Diaby;Wirtz;Adli;Alario

FTC: Dibusz;Wingo;Blazic;Mmaee;Civic;Loncar;Vécsei;Nguen;Zachariassen;Mmaee;Zubkov

A mérkőzést az FTC kezdte. 8.perC: Mmaee kapot labdát majd lőtt a hálóba 0:1! 10.perC: Demirbay sárgult be. 19.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 25.perc: Demirbay lövését Dibusz hárította szögletre melyből helyzet nem alakult ki. 31.perc: Alario lövését védte Dibusz. 32.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 37.perc: Palacios egyenlített 1:1! 39.perc: vendég szöglet melyből végül büntető sem született a VAR vizsgálta az esetet. 45.perc: hazai szöglet helyzet nélkül, melyből Tah lesgólt szerzett. Ezzel ért véget a játékrész.

A  második félidőt a hazaiak kezdték. 50.perc: Palacios helyére Aranguiz állt be. 60.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 66.perc: Vécsei helyére Uzuni állt be majd Alario helyére Schick, majd Hincapie helyére Sinkvangen végül Adli helyére Bellarabi állt be. 67.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 69.perc: Wirtz lőtt a jobb alsó sarokba 2:1! 76.perc: Loncar helyére Gavric érkezett majd Amiri állt be Fritz helyére. 86.perc: Amiri hagyott ki nagy helyzetet. 87.perc: Zubkov helyére Cabraja állt be. Ezzel ért véget a mérkőzés. 

Az első játékrészben jól kezdett a Fradi, gyorsan megszerezték a vezetést. A hazaiak nyomást helyeztek a vendég kapura majd ki is egyenlítettek. A második játékrészben a hazaiak sok helyzetet dolgoztak ki s végül be is húzták a mérkőzést. Összességében a hazaiak megérdemelten nyertek jobban játszottak.   

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .