A Premier League hétvégi fordulójának sőt talán az őszi szezon egyik legérdekesebb mérkőzésének ígérkezik a Manchester United londoni vendégjátéka ahol a Chelsea együtteséhez látogatnak. A hazaiak vezetik a tabellát a Bajnokok ligájában továbbjutottak és a keret körül minden rendben. Tuchel munkája megérkezése óta rendkívül erősen érvényesül a londoni együttesnél. A Manchester United menesztette Ole Gunnar Solskjeart és helyére ideiglenesen Carrick került. A vörös ördögök óriási hullámvölgybe kerültek, s jelenleg a fény nem látszik az alagút végén. A kispadra Zidane megszerzése nem tűnik esélyesnek Rodgers edzőt pedig sokan nem tartják elégne egy ekkor klub vezetésére. Ten Haag edző személye jelenthet megoldást igaz a Premier League nem a holland bajnokság. Kitűnő mérkőzésre van kilátás ahol a Manchester United mint sebzett vad kérdéses milyen teljesítményt nyújt majd.

Chelsea:Mendy;Rüdiger;Silva;Chalobah;James;Cheek;Jorginho;Alonso;Odoi;Iiyech;Werner

Manchester United: De Gea;Wan-Bissaka;Lindeöf;Bailly;Telles;McTominay;Matic;Fred;Fernandes;Sancho;Rashford

A mérkőzést a Chelsea kezdte. 4.perc: Odoi lőtt jó pozícióból a kapu mellé. 5.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 10.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 18.perc: Ziyech lőtt kevéssel a kapu mellé. 25.perc: Odoi lőtt a kapu fölé. 31.perc: Rüdiger lőtt szép mozdulattal a keresztlécre. 33.perc: hazai szögletek helyzet nélkül. 45.perc: McTominay sárgult be. 46.perc. hazai szöglet helyzet nélkül. 

A második játékrészt a Manchester United kezdte. 49.perc: Rashford sárgult be. 50.perc: Jorginho hibázott óriásit melyet Sancho használt ki s lőtt a hálóba 0:1 a semmiből! 56.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 58.perc: Werner egy szögletet követően hagyott ki helyzetet. 61.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 65.perc: Sancho helyére Ronaldo érkezett. 66.perc: hazai szöglet melyet követően hazai büntető következet melyet Jorginho lőtt a hálóba 1:1! 71.perc: hazai szöglet melyből gólveszély nem alakult ki. 75.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 77.perc: Rashford helyére Lingard érkezett illetve Odoi helyére Pulisic majd Mount Alonso helyére. 79.perc: Werner lövését a védelem blokkolta. 82.perc: Werner helyére Lukaku állt be. 84.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 87.perc: ismét hazai szöglet helyzet nélkül. 89.perc: Fernandes helyére Beek állt be. 92.perc: Ronaldo sárgult be majd Tuchel is kapott egy sárga lapot. 94.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 95.perc: Jorginho sárgult be és Bailly is. 97.perC: Rüdiger fejelt kevéssel a kapu fölé. Ezzel ért véget a mérkőzés. 

Az első játékrészben a Chelsea akarata érvényesült a vendégek egy valamire való helyzetet sem tudtak felmutatni. A második félidőben a vendégek egy hazai hibát kihasználva szerezték meg a vezetést majd nagy erőfeszítés árán egyenlítettek. A mérkőzést a hazaiak tartották kezükben igaz győzelmet a mai napon ez nem eredményezett. Összességében jó mérkőzést láthattunk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .