A koronavírus miatt elmaradt Európa bajnokság idén azaz 2021-ben kerül megrendezésre. Június 11.- én indul az első csoportmérkőzés.

A nagy tornák mindig a hosszútávú fogadásoknak kedveznek. Kevesebb mint egy hónapot kell várni a végső eredményre, ezért ajánlom csak is ezt a fogadástípust.

Fontos tényezők amiket figyelembe kell venni a hosszútávú fogadásnál.

24 csapat vesz részt a tornán, 51 mérkőzés lesz. 6 csoport van összesen, 4 csapat van egy csoportban. Minden ország 3 mérkőzést játszik a csoportkörben. 4 csapatból az első kettő automatikus továbbjutó, de a 4 legjobb 3. helyezett is továbbjut.

Mire érdemes fogadni?

Csoport továbbjutók

Egyértelmű, hogy a végső győztesre jelenleg értelmetlen fogadni, mivel nem lottózunk, hanem pénzt keresünk. Most a torna kezdete előtt a legjobb fogadások a csoport továbbjutók kombinálása. Minden csoportból választhatunk egy- egy továbbjutót, azonos csoporton belül nem kombinálhatók. Nem szabad elszállni a szorzókkal 2 maximum 4 odds összerakása nagy téttel. Mivel a 4 legjobb harmadik is továbbjut, így könnyű dolgunk lesz. Semmi képen ne hallgassunk a szívünkre és Magyarországot ne kombináljuk bele ebbe! Természetes a remény hal meg utoljára, de mi pénzt keresünk, nem reménykedünk! Azért jó erre fogadni, mert a csoportkörök végén megkapjuk a nyereményt és tehetünk újabb fogadást, akár már végső győztesre is, mivel jobban látjuk az erőviszonyokat, és azt hogy kinek melyik ágon kell tovább haladnia.

Döntősök fogadás

Itt a két döntőst kell megtippelnünk, a sorrend az mindegy. Na ez már nagyban matek, mivel nyilván nem egy fogadást teszünk hanem minimum 12 különbözőt. Hogyan kezdjük? Ki kell választani a 6 legesélyesebb országot, ezek után kiszámítani, hogy ki melyik ágra kerül, természetesen több lehetőséget is figyelembe venni. 6 országnál összesen 21 fogadásról beszélünk, ha minden kimenetelt meg akarunk tenni, ezt kell nekünk 12 re leszűkíteni, az alapján, hogy ki melyik ágra kerül, és melyik döntős párosítás nem lehetséges. 2 körüli oddsra törekedjünk a végén, szintén nagy tétes fogadás.

Egy kis segítség a lehetséges párosításokról:

Ha érdekel mi fogadási véleményünk, akkor kattints ide

Nyolcaddöntők
B1
ADEF3 
———————  
A1
C2 
———————
F1
ABC3 
———————-
D2
E2 
————————–
E1
ABCD3 
————————-
D1
F2 
————————-
C1
DEF3 
————————
A2
B2 

Csapatok összesített gólok

Itt megint csak fontos megnézni, ha továbbjutó csapatra teszünk, hogy kit kaphat következő ellenfélnek. Inkább kevés gólos mérkőzésekkel számoljunk, ugyanis ha biztos továbbjutó a csapat, nem fog a gólkülönbségre menni. Ha arra teszünk kevesebb gólt szerez, inkább nagyobb csapatokból válasszunk, ahol csoportkörökben jól védekező ellenfelek vannak, ilyen pl. az F csoport.

Fogadás egy-egy mérkőzésre

Álltalában az Eb-n ez a legnehezebb, az első mérkőzésen megismerjük a csaptok jelenlegi formát, a második csoportköri mérkőzésre, már érdemes fogadni, a harmadikra nem, mivel ott már lesznek biztos továbbjutok, így a csapatok nem fognak maximális teljesítményt nyújtani, ezért borulhatnak az erőviszonyok. Tehát a 2. mérkőzéseknél érdemes összerakni egy kombinált fogadást persze kis téttel.

Fogadás Magyarországra

Természetesen nincs teljesen kizárva a továbbjutás, mert akár 3 pont is elég lehet hozzá, mivel a 4 legjobb harmadik is továbbjut. 4,5 szorzó van a továbbjutásunkra, amit kicsit alacsonynak érzek, mivel a legnehezebb csoportba kerültünk. Maximum 3.-ként juthatunk tovább. A 3. meccsen németországot kapjuk, akinek ha sikerül megnyerni az első két meccset, akkor talán kienged biztos továbbjutóként, persze erre nagyon kicsi az esély. Sajnos a másik három csapat annyira közel van egymáshoz tudásban, hogy lehet az fog dönteni a csoport első helyéről, hogy ki ver meg minket jobban. Tehát ezt a fogadást nem ajánlom.

Ha érdekel mi fogadási véleményünk, akkor kattints ide

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .