A Premier League 14. fordulójának városi derbijét ezúttal Liverpool-ban rendezik meg igaz az Everton fog hazai pályán szerepelni a Liverpool ellen. Igazai kik ki meccs előtt állunk ahol két ellentétes formában lévő együttes feszül egymásnak. A Liverpool Európa egyik legjobb formában lévő együttese  jelenleg az Everton pedig a bajnokságban a Manchester United mélyrepülését utánozza le kitűnő szezonkezdetet követően. Ám a mai mérkőzésnek nincs valódi esélyese hisz e két együttes mindig vérre menő csatákat vívott egymással. Kitűnő összecsapás előtt állunk.

Everton: Pickford;Dignie;Keane;Godfrey;Colema;Towsend;Docoure;Allan;Gray;Rondnon;Richarlison

Liverpool: Alisson;Alexander-Arnold;Matip;Van Dijk;Robertson;Thiago;FAbinho;Henderson;Salah;Jota;Mane

A mérkőzést a Liverpool kezdte. 2.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 7.perc: vendág szöglet melyet követően Pickford védett nagyot majd a kipattanót Henderson okosan lőtte a hálóba 0:1!. 15.perc: Alexander-Arnold lövését Pickford védte. 16.perC: vendég szöglet helyzet nélkül, majd Towsend sárgult be. 18.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 19.perc: Salah lőtt okos gólt 0:2! 23.perc: három vendég szöglet helyzet nélkül. 31.perc: Allan sárgult be. 38.perc: Gray lőtt okosan a hálóba 1:2! Ismét nyitott  a mérkőzés. 39.perc: Thiago majd Dignie és Gray is besárgultak. 47.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 

A második félidőt az Everton kezdte. 52.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 59.perc: Rondon helyére Gordon érkezett. 61.perc: három vendég szöglet helyzet nélkül. 63.perc: Robertson sárgult be. 64.perC: hazai szöglet majd a kontrát követően ismét Salah talált a hálóba 1:3! 70.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 74.perc: Towsend helyére Delph illetve Thiago helyére Milner állt be. 79.perc: Jota lőtt szép gólt éles szögből 1:4! Minden eldőlt. 80.perc: Van Dijk sárgult be. 83.perc: Henderson helyére Chamberlain majd Gray helyére Tosun állt be és Jota helyére Minamino állt be. Ezzel ért véget a mérkőzés érdemi része.

Az első játékrészben a Liverpool elemi erővel rontott neki ellenfelének s nem sok kellett, hogy már az első fél órában végleg eldöntse a mérkőzést. A hazaiak egy gólt találtak így tartották életben reményüket a pontszerzésre. A második félidőben azonban jött a vörös henger s egyértelműen maga alá gyűrte a megzavarodó Evertont. A vendégek megérdemelten nyertek 4:1-re. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .