A Premier League 32. fordulója rögtön a forduló rangadójával kezdődik ahol az Everton hazai pályán fogadja a Manchester Unitedet. A hazaiak menekülnek a kieső zónából míg a vendégek a 4. helyet célozták meg a szezon végére. Mindkét együttes igencsak hullámzó szezont tudhat maga mögött. Egyik együttes sem fog idén trófeát nyerni. Érdekes mérkőzés előtt állunk melynek nincs valódi esélyese, a fogadó irodák szerint a vendégek kicsit esélyesebbek. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Everton: Pickford;Mykolaenko;Godfrey;Keane;ÍColeman;Allan;Delph;Iwobi;Richarlison;Levin;Gordon

Manchester United : De Gea;Wan-Bissaka;Lindelöf;Maguire;Telles;Matic;Fred;Sancho;Fernandes;Rashford;Ronaldo

A mérkőzést az Everton kezdte. 9.perc: Rashford helyzetet Pickford védte bravúrral. 9.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 12.perc: ismét Rashford lövését védte bravúrral Pickford. 27.perc: Szinte a semmiből Gordon lőtt nagy gólt 1:0! 36.perc: Richarlison lövését De Gea védte bravúrral. 36.perc: Pogba állt be Fred helyére. 37.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 44.perc: vendég szöglet helyzet nélkül majd 1 perccel később hazai szöglet szintén helyzet nélkül. 

A második játékrészt a Manchester United kezdte. 48.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 51.perc: Pogba sárgult be. 53.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 57.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 61.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 64.perc: Matic helyére Mata állt be majd Rashford helyére Elanga. 70.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 71.perc: Gray állt be Lewin helyére. 75.perc: Gordon sárgult be. 77.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 84.perc: Doucoure állt be Delph helyére. 86.perc: Pickford és Ronaldo sárgult be. 93.perc: Ronaldo lövését hárította Pickford bravúrral. 

Az első játékrészben a vendégek kezdte sokkal agilisebben. Majd szinte a semmiből jött  a hazai gól. Ezt követően kissé kiegyenlítettebbé vált a játék. A második játékrészben a vendégek ugyan igyekeztek egalizálni a mérkőzés állását ám ez nem jött össze számukra. Óriási helyzetig is csupán egy lakalommal jutottak el. A döntetlen reálisabb eredmény lett volna ám a gólt az Everton lőtte így ők örülhettek a 3 pontnak. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .