A Spanyol Bajnokság 9. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A forduló rangadóját a Barcelona játssza hazai pályán a Valencia ellen. A katalánok gödörbe kerültek a Bajnokok Ligájában 2 mérkőzést követően 0 lőtt góllal és 0 szerzett ponttal állnak míg a bajnokságban utóbbi 5 meccsükből 2 nyertek meg 2 döntetlen és 1 vereség mellett. A Valencia egy mérkőzéssel többet játszva ugyan annyi pontot gyűjtött mint a Barcelona. Utolsó 5 meccsükből mindössze 1.-et nyertek meg 2 vereség és 2 döntetlen mellett. A két együttes formája hasonló igaz a vészharangok kongatása inkább a katalánok részéről hozhatja még kellemetlenebb helyzetbe Koeman edzőt. Érdekes összecsapás előtt állunk. 

Barcelona: Ter Stegen;Alba;Garcia;Pique;Roberto;Gavi;Busquets;Jong;Dest;Depay;Fati

Valencia: Cillessen;Foulquier;Paul;Diakhaby;Gaya;Guillamon;Duro;Soler;Wass;Guedes;Gomez

A mérkőzést a Valencia kezdte. 4.perc: vendég szöglet melyet követően Gaya szerzett meg egy kipattanót majd lőtt a hálóba 0:1! 8.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 13.perc: Fati egalizált 1:1! 18.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 20.perc: Gavi sárgult be. 23.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 32.perc: Foulquier sárgult be. 34.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 39.perc: Gaya sárgult be mert szabálytalankodott a 16-oson belül. A büntetőt Depay lőtte a hálóba 2:1! 

A második félidőt a Barcelona kezdte. 50.perc: Fati lövését Cillessen védte nagy bravúrral, majd az ezt követő szögletből már helyzet nem alakult ki. 54.perc: vendég kontra melynek végén Gomez lőtt a bal kapufára szép mozdulattal. 59.perc: Fati helyére Coutinho állt be majd Duro helyére Andre érkezett. 63.perc: Gomez sárgult be. 71.perc: Gavi helyére Nico állt be majd Roberto helyére Mingueza illetve Cheryshev váltotta Guedest majd Foulqurier helyére Musah érkezett. 80.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 82.perc: Busquets sárgult be. 85.perc: Coutinho lőtt okosan a hálóba 3:1! A mérkőzés eldőlt. 87.perc: Costa helyére Guillamon állt be illetve Vallej állt be Gomez helyett majd Dest helyére Aguero állt be. 91.perc: előbb egy vendég szöglet alakult ki majd a hazaiak kontrája végén egy sarokrúgással ért véget a mérkőzés. 

Az első játékrészben a Velencia jól kezdett ám a Barcelona innentől az egész mérkőzést dominálta. Mindkét játékrészben több Barcelona helyzet alakult ki, a Valencia ezen az estén alárendelt szerepet játszott. Összességében jó mérkőzést láthattunk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .