A Spanyol Bajnokság 15. fordulóját rendezik meg az év utolsó napján. A forduló egyik rangadóját a Barcelona és az Espanyol játssza. A hazaiak a bajnoki címért futnak versenyt a Real Madriddal míg az Espnyol a kiesés ellen menekül. Az esélyek egyértelműen a hazaiak győzelmét jósolják ám a mérkőzés presztízsét tekintve sok izgalom várhat a szurkolókra. 

Barcelona: Ter Stegen;Alba;Alonso;Christensen;Roberto;Gavi;Jong;Pedri;Fati;Lewandowski;Rapinha

Espanyol: Fernandez;Gil;Calero;Gomez;Cabrera;Olivan;Darder;Vinicius;Melamed;Joselu;Braitwaite

A mérkőzést a Barcelona kezdte. 7.perc: Gavi került helyzetbe ám találat nem született belőle. 8.perc: hazai szöglet melyet követően Christensen fejelt a hálóba 1:0! 13.perc: Hazai szöglet helyzet nélkül.18.perc: hazai szöglet melyet követően Alonso lőtt kevéssel a kapu mellé.  21.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 24.perc: Rapinha lövését blokkolj a védelem az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 26.perc: Fati sárgult be. 30.perc: Gavi majd Olivan és Cabrera is besárgultak. 34.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 

A második játékrészt az Espanyol kezdte. 52.perc: Gvai helyére Busquets állt be. 55.perc: Calero sárgult be. 56.perc: Lewandowski hagyott ki helyzetet. 57.perc: Caleron helyére Exposito állt be majd Melamed helyére Puado állt be. 62.perc: Fati helyére Torres állt be majd Rapinha helyére Dembele állt be. 65.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 73.perc: Joselu lőtt a hálóba egy jogosan megítélt büntetőt. 74.perc: Exposito és Alba majd Torres és Pedri is besárgultak illetve Alba megkapta újabb sárgalapját s így piros lappal hagyta el a játékteret. 81.perc: Vinicius és Carbrera is piros lapot kaptak. 83.perC: Balde váltotta Jongot majd Roberto helyére Kounde állt be. 86.perc: Varbrera piros lapját visszavonta a VAR. 87.perc: Bratithwite helyére Simo állt be. 87.perc: hazai szöglet melyet követően Christensen fejelt a kapu mellé. 88.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 90.perc: Olivan helyére Vidal állt be majd Gilt Sanchez váltotta. 93.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 96.perc: Rapinha és Paudu illetve Tenas és Xavi is besárgultak. 101.perc: előbb Lewandowski lőtt a kapu mellé majd az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 

Az első félidőben a hazaiak kezdtek jobban. Meg is szerezték a vezetést. A vendégek nem adták fel s több helyzetet is kialakítottak. A második játékrészben sok sárgalap mellett kiosztott a bíró két piroslapot is. Az egyenlítést követően a hazaiak mindent megpróbáltak, hogy biztosítsák győzelmüket ám ez végül elmaradt. Összességében kitűnő meccset láthattunk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .