Az Európa Liga küzdelmei is folytatódnak a negyeddöntő visszavágóival. Az egyik legérdekesebb párosítás a Barcelona és a Frankfurt duója. A katalánok a sorozat torony magas esélyesei. Az első mérkőzés azonban mégiscsak szoros eredményt hozott. A mai meccs esélyese a hazai gárda sőt csodaszámba menne egy esetleges frankfurti győzelem.

Barcelona : Ter Stegen;Alba;Araujo;Garcia;Mingueza;GAvi;Busquets;Pedri;Torres;Aubameyang;Dembele

Frankfurt: Trapp;Toure;Hinteregger;N’Dicka;Kostic;Rode;Jakic;Knauff;Lindstrom;Kamada;Borre

A mérkőzést a Frankfurt kezdte. 3.perc: szabálytalanság a vendég 16-oson belül majd a jogos büntetőt Kostic lőtte a hálóba 0:1! Az eset miatt Garcia sárgult be aki így kihagyja a következő mérkőzést. 10.perc: Aubameyang hagyott ki helyzetet. 19.perc: Araujo került helyzetbe ám végül a kapu mellé lőtt. 20.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 24.perc: Jakic sárgult be. 28.perc: Dembele szögletéből helyzet nem alakult ki. 28.perc: Gavi sárgult be. 36.perc: Borre lőtt távolról a hálóba 0:2! 43.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 

A második játékrészt a Barcelona kezdte. A félidőben Pedri helyére Jong állt be. 56.perc: Aubameyang hagyott ki helyzetet. 58.perc: Borre nem ért kézzel a labdához így nem járt a hazaiaknak büntető. 61.perc: Traore állt be Aubameyang helyére majd Mingueza helyére Dest állt be. 67.perc: Kostic lőtt okos gólt 0:3! Eldölni látszik a továbbjutás sorsa. 70.perc: Garcia váltotta Jongot. 80.perc: Rode helyére Hrustic állt be majd Lindstrom helyére Hauge állt be és Torres helyére Depay állt be. 83.perc: Hrustic sárgult be. 84.perc: Busquets lőtt okos gólt 1:3, ám a gól lesről született maradt a 0:3! 90.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 91.perc: Borre helyére Ache érkezett. 91.perc: Busquets lőtt a kapu bal oldalába 1:3! 94perc: Dembele majd N’Dicka Knauff és Soares sárgultak be. 99.perc: Toure helyére Hasebe állt be majd Knauff helyére Chandler állt be. 100.perc: N’Dicka kapta meg második sárga lapját így piros lappal hagyta el a játékteret. 111.perc: Depay lőtt büntetőből a hálóba 2:3! 112.perc: Trapp sárgult be. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a vendégek jól használták ki az előttük adódó lehetőségeket. Két gólos előnyre tettek szert míg a hazaiak az összes nagy helyzetüket kihagyták. A második játékrész is vendég góllal kezdődött. A hazaiak a mérkőzés végére szerezték meg az amúgy megérdemelt találataikat ám ez végül kevés lett a továbbjutáshoz. Összességében a helyzeteit jobban kihasználó együttes jutott tovább!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .