A Bundesliga 31. fordulóját rendezik meg a hétvégén. a tavaszi szezon csúcsrangadóját ezúttal Münchenben rendezik meg ahol a Bayern München játszik a Borussia Dortmund-al. A bajnoki cím szempontjából sorosdöntő mérkőzés előtt állunk ugyanis a hazai győzelem gyakorlatilag a bajorok újabb bajnoki címét jelentené. Egy esetleges vendég siker minden kép elodázná a bajor ünneplést ám sokkal jobb helyzetbe nem hozná a sárga feketéket. A mérkőzés esélyese a hazai együttes ám a vendégek minden bizonnyal foggal körömmel fognak küzdeni az utolsó lehetőségig, hogy bajnokok lehessenek. Kitűnő összecsapás előtt állunk.

Bayern München: Neuer;Davies;Hernandez;Upamecano;Pavard;Goretzka;Kimmich;Gnabry;Müller;Coman;Lewandowski

Borussia Dortmund: Hitz;Guerreiro;Zagadou;Akanji;Wolf;Can;Bellingham;Reiner;Reus;Brandt;Haaland

A mérkőzést a Borussia Dortmund kezdte. 15.perc: hazai szöglet melyet követően Gnabry lőtt csodás gólt 1:0! 30.perc: nagy mezőnyfölényt követően Coman passzát követően Gnabry lőtt gólt 2:0! Eldölni látszik a mérkőzés s vele együtt a bajnokság is. Ám a VAR érvénytelenítette a gólt. 34.perc: Lewandowski lőtt Müller passzát követően a hálóba 2:0! Ezen találat már érvényes. 40.perc: Can illetve Rose sárgultak be. 

A második félidőt a Bayern München kezdte. 52.perc: Can értékesített egy jogosan megítélt büntetőt 2:1! 54.perc: Reus lövését Neuer védte bravúrral. 60.perc: Bellingham harcolt ki egy szabálytalanságot ám büntetőt nem ítélt a bíró. 62.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 63.perc: Gnabry helyére Musiala állt be majd Rose helyére Gittens állt be. 70.perc: Lewandowski lövését Hitz védte bravúrral. 76.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 81.perc: vendég szögelt melyet követően Haaland lőtt kevéssel a kapu mellé.  82.perc: Müller helyére Sabitzer érkezett majd Sane helyére Coman. 83.perc: Muisala lőtt a hálóba 3:1! A mérkőzés eldőlt. 86.perc: Lewandowski hagyott ki nagy helyzetet. 87.perc: Nagelsmann sárgult be. 88.perc: Wolf helyére Passlack állt be majd Haaland helyére Moukoko állt be. 92.perc: Kimmich helyére Süle állt be majd Lewandowski helyére Choupo-Motig állt be. Ezzel ért véget a mérkőzés. 

Az első játékrészben a hazaiak jól kezdték a mérkőzést majd megszerezték a vezetést illetve növelték is ezt. A Dortmund szinte helyzetig sem jutott. A második félidőben a hazaiak játszottak jobban, több helyzetet is alakítottak ki majd egy gólváltást követően beállították a 3:1-es végeredményt. Ezzel gyakorlatilag a hazaiak újabb bajnoki címüket ünnepelhették meg. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .