A Vb második elődöntőjének egyik résztvevője várható volt, itt Franciaországról beszélünk. Ők kiegyensúlyozottan játszottak eddig s keretükre nézve megalapozott, hogy a legjobb 4 közé jutottak. A Vb egyik ha nem a legnagyobb esélyesei immár. A másik résztvevő Marokkó akiket senki sem várt a Vb elődöntőben de még a csoportból való továbbjutás is meglepetés számba ment. Szenzáció, hogy első Afrikai országként VB elődöntőig jutottak. Megverték Spanyolországot és Portugáliát egymás után az egyenes kieséses rendszerben. A mai este esélyese a francia gárda ám Marokkó nem feltett kezekkel érkezik.

Franciaország: Lloris;Hernandez;Konate;Varane;Kounde;Tchouameni;Fofane;Greuezmann;Dembele;Giroud;Mbappe

Marokkó: Bono;Dari;Saiss;Yamiq;Mazrauri;Amrabat;Ounahi;Hakimi;Ziyech;Nesyri;Boufal

Az első félidőt Marokkó kezdte. 5.perc: Hernandez került helyzetbe az ötösön belül majd lőtt a hálóba 1:0! 10.perc: Ounahi került helyzetbe ám hibázott. 17.perc: Giroud hibázott ziccerből. 21.perc: Saiss sérült meg helyére Regraguri állt be. 27.perc: Boufal besárgult. 34.perc: francia szöglet helyzet nélkül. 36.perc: Giroud rontott ismét kitűnő helyzetből. 40.perc: francia szöglet melyet követően Varane lőtt kevéssel a kapu mellé. 44.perc: Lloris húzott le egy szögletet követően egy labdát. 46.perc: marokkói szöglet helyzet nélkül. 

A második félidőt Franciaország kezdte. A félidőben Regraguri helyére Mazrauri állt be. 65.perc: Thuram állt be Giroud helyére majd Nesyri helyére Hamdallah. 78.perc: Amallah helyére Adbe állt be majd Muani helyére Dembele. 79.perc: előbb Mbappe próbálkozott majd az ismétlést Muani lőtte közelről a hálóba 2:0! 93.perc: marokkói szöglet melyet követően a védelem blokkolt a kapu előterében. 95.perc: újabb marokkói helyzet ám ezt is blokkolta a francia védelem. 

Az első játékrészben gyorsan vezetést szerzett a francia együttes majd nagy mezőnyharc következett. Helyzetek akadtak itt is ott is. A második játékrészben marokkó alakított ki több helyzetet és irányította a mérkőzést ám újabb találatot Franciaország szerzett. Összességében az erősebb válogatott megérdemelten jutott tovább.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .