Az Európa Ligában egy zöld fehér rangadót tekintünk meg ezúttal a Fradi hazai pályán igyekszik legyőzni a Betis együttesét. Két együttes e sorozatban korábban már találkozott melyből a Betis jött ki jobban. A Fradi a bajnokságot jól kezdte igaz pontokat mér veszített de összességében az elsők között van az OTP ligában. A Betis a Spanyol Bajnokságban mérsékelt teljesítményt nyújtva a La Liga 8. helyén áll 2 győzelemmel 3 döntetlennel és 1 vereséggel. A találkozónak nincs valódi esélyese, a Fradi szurkolóira is támaszkodva jó eséllyel akár 3 ponttal is gazdagodhat a mai este során. Jó mérkőzés előtt állunk.

FTC: Dibusz;Civic;Mmaee;Blazic;Botka;Wingo;Vécsei;Zavhariassen;Laidouni;Uzumi;Mmaee

Betis: Silva;Mintoya;Pettella;Bartra;Moreno;Guardodo;Akouokou;Rodri;Fekir;Joaquin;Iglesias

Az első félidőt az FTC kezdte. 7.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 12.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 15.perc: újabb vendég szöglet helyzet nélkül. 17.perc: Fekir kapott jó labdát majd lőtt a hálóba 0:1! 21.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 23.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 35.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 38.perc: újabb vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 41.perc: Akouokou sárgult be. 45.perc: Uzuni kapott jó labdát majd a védők hibáját kihasználva lőtt a hálóba 1:1! Ezzel ért véget a félidő. 

A második félidőt a Betis kezdte. 50.perC: Uzuni lőtt kevéssel a keresztléc fölé. 57.perc: Akouokouo helyére Rodriguez állt be majd Igelsias helyére Jose állt be illetve Joaquin helyére Tello. 59.perc: Montoya sárgult be. 61.perc: Nhuen állt be Zavhariassen helyére. 75.perc: vendég szöglet melyet követően Wingo lőtt saját háójába 1:2! 79.perc: Rodri sárgult be. 81.perc: Gonazlez helyére állt be Rodri. 82.perc: Botka helyére Zubkov állt be. 85.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 87.perc: Laidouni sárgult be. 89.perc: Laidouni helyére Lonchar állt be. 92.perc: vendég szögelt helyzet nélkül. 94.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 95.perc: vendég kontra melynek végén Tello lőtt okosan a hálóba 1:3!

Az első játékrészben a vendég együttes kezdett jobban. Meg is szerezték a vezetést majd kezükben tartották az irányítást, ám végül a félidő végén a Fradi ki tudott egyenlíteni. A második játékrészben a vendégek tudásbeli fölénye érvényesült s ugyan sok helyzetet dolgozott i a Fradi végül az eredmény tükrözte a két együttes közötti különbséget.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .