A Bajnokok Ligája selejtezői folytatódnak. Magyar részről csupán a Fradi érdekelt, az első sikeresen megvívott kört követően most egy sokkal nehezebb feladat vár a mieinkre hiszen a Szlovák bajnokkal csap össze a Fradi. A két együttes hasonló erőt képvisel nemzetközi szinten így az esélyek egyenlően oszlanak meg. A fradi teljes kerettel áll rendelkezésre. Kitűnő mérkőzés előtt állunk.

FTC: Dibusz;Civic;Kovacevic;Mmaee;Wingo;Laidouni;Esiti;Zachariassen;Traore;Boli;Nguen

Szlovan : Chovan;Medvedev;KAshia;Abena;Marco;Pauschek;Kankava;Kukcka;Barseghyan;Weiss;Saponjic

A mérkőzést a Slovan kezdte. 4.perc: Dibusz védett nagyot. 6.perc: előbb Weiss próbálkozott majd Medvedev lőtt a kapu mellé. 10.perc: Zachariassen fejelt kevéssel a kapu mellé. 21.perc: Nguen lőtt kicsivel a bal felső sarok mellé. 27.perc: Saponjic sárgult be majd Nguen is. 32.perc: BArseghyan szögletéből helyzet nem alakult ki. 35.perc: Traore hagyott ki nagy helyzetet Chovan beívelését követően.

A második félidőt az FTC kezdte. 50.perc: vendég szögeltek helyzet nélkül. 57.perc: Laoncar helyére Traore állt be. 63.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 69.perc: Sapojanic helyére Ramirez érkezett. 70.perc: Nhuen lőtt okosan a hálóba 1:0! 72.perc: Laidouni helyére Mercier majd Boli helyére Bassey állt be, ezen kívül Chakvetadze helyett Weiss állt be majd Cavric helyére Pauschek állt be. 75.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 80.perc: Tokmac helyére Nguen állt be. 81.perc: Kahshia fejelt a hálóba 1:0! 86.perc: Bargeshyan lőtt a hálóba 1:2! 93.perc: Bargeshyan helyére Agbo állt be majd Kucka helyére Holman álltbe. 94.perC: hazai szöglet helyzet nélkül. 95.perc: hazai szöglet melyet követően Civic a kapufát találta el.

Az első játékrészben nem esett találat. Az együttesek felváltva veszélyeztettek. A második játékrészben a hazaiak ugyan megszerezték a vezetést ám a vendégek 5 perc alatt fordítottak. A végén egy hazai kapufa jelentett némi esélyt az egyenlítésre. Összességében a döntetlen tűnt reális eredménynek. A visszavágó kiélezett csatát fog hozni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .