Sokan ismerik az élő fogadást, de nem tudják azt a maguk javára fordítani. Természetesen ez csak az online fogadóirodáknál lehetséges, nem győzöm hangsúlyozni. A lottózok, és irodák amatőröknek valók. Az élő fogadás sok helyen megtalálható, többek között a nálunk ajánlott összes irodánál.

Hogyan és mikor kell alkalmazni. Sportfogadás mobilon.

Az egyik legjobb kihasználási forma, ha ellátogatunk a mérkőzésre és mobilunkon keresztül követjük élőben a meccset. Ugyanis az irodák oddsai le vannak maradva 5-7 másodperccel, ami elég nagy hendikep lehet számunkra, ha jól kihasználjuk. Mondok rá néhány példát, amit magam is alkalmazok. Kézilabda meccsen egy teljes gól előnnyel tehetjük meg a hendikep fogadást. Kosárnál egy kosár előnnyel, ami persze nem túl nagy, de okosan kihasználva ez is hatalmas segítség lehet. Azt ne gondolja senki, hogy a következő gól vagy kosár fogadás típuson ez kihasználható, ott ugyanis 2 góllal előre gondolkozik az iroda. Tehát, ez csak a mérkőzés győztes, vagy vesztes fogadásnál használható ki. Fontos otthon lenni az adott sportban, és nyomon követni a csapatokat.

Élő fogadás használata otthon.

Természetesen, itt nagyon ritka esetben használható az előbb említett technika, mert a tv közvetítés is csúszik pár másodpercet, néha 1 percet is. Az előny, hogy látjuk, milyen formában van a csapat aznap, látjuk a motiváltságukat. Minden sportágban 10. perc után, döntetlen állás estén komolyan emelkedik az odds mindkét csapatra.

Regisztrálj itt hozzánk további stratégiákért.