A fiatalok nagy része már fogadott valamilyen sportra, egyre elterjedtebb a világon. Persze a legtöbben csak hobbiból fogadnak, vagy éppen játszik a kedvenc csapatuk, és így izgalmasabb nézni őket. Ők hetente 1-2 fogadást tesznek nagyon alacsony pár száz forintos tétekkel. Legtöbbször nem is online sportfogadó irodában játszanak, hanem lottózóban fogadnak. De mit minden szakmában itt is kell lennie amatőröknek.

Egy profi sport fogadó, aki ennek szentelte életét, és csak ebből él kicsit más megközelítésből kell állnia ehhez. Nézzük mik szükségesek ehhez.

Érzelmek kizárása

Ahhoz hogy erre képes legyen valaki teljesen ki kell zárnia az érzelmeket, nem lehet kedvenc csapat vagy kedvenc játékosa. Minden fogadásban ahol érzelem szerepel kizáródik a tudatos döntés. Persze ugyan ez a másik irányba is érvényes senkit nem szabad lenézni vagy utálni. Ezt a részét tanulni is lehet hosszútávon, de ha tudjuk magunkról, hogy nagyon érzelgősek vagyunk akkor ez nem a mi szakmánk!

Stressztűrés

A rengeteg fogadás hatalmas stresszel jár, ha vesztes, ha nyertes egyaránt. Ez hosszútávon nagyon káros lehet az egészségre. Meg kell tanulni higgadtnak maradni minden mérkőzésen. A szerencse, hogy a legtöbb ember számára ez is tanulható. Ajánlott a jóga vagy például a futás stresszoldóként.

Mennyit kell keresni ahhoz, hogy megérje ezzel foglalkozni.

Természetesen mindenkinek mások az igényei, de aki ebből képes megélni, az álltalában magas intelligenciával rendelkezik, ebből adódóan nem elégszik meg bármekkora összeggel. Persze a ló túloldalára sem szabad átesni, mert abból teljes csőd is lehet. A teljes vagyon növekedésével természetesen a tétek is nőnek és a havi bevétel szintén, de van egy határ amit már nem lehet átlépni, mivel az irodák korlátozzák a maximális téteket. A felső határ havonta 5-8 millió Ft, ezt persze rengeteg gyakorlás elérni. Ha ezen a szinten van az ember, a vagyona folyamatosan növekszik, a stressz ennek köszönhetően csökken, mivel egy-egy veszteség nem befolyásol nála semmit. Ezen szinten szinte kizárólag hosszú távú fogadásokat kell tenni. Kisebb kockázat, magasabb odds ha több végső győztes van kombinálva. Én magam évente 20-25 fogadást teszek, és persze mind hosszútávú. Az oddsok átlagosan 2,5-4 között mozognak. Az átlag tét 2-3 millió Ft között. A fogadások 35-40% vesztes, ez soknak tűnhet, de a magas oddsok miatt hatalmas a profit.

Mennyi a profit pontosan kiszámolva?

25 meccsből 10 vesztes, tehát 10×2,5 millió a veszteség, ami 25 millió Ft.

25-ből 15 nyertes, tehát 15x 8millió(átlag nyereség egy nyertes fogadáson) a nyereség, ami 120 millió Ft.

Tehát a profit 120-25-37(alaptétek a nyertes meccseken)=58 millió Ft

Most ezt egy igen rossz, 40%os veszteségi aránnyal számoltuk. Ha 35% a veszteség jóval magasabb a profit is.

Nem unalmas, ha nincs más munkája?

A sok unatkozás egyenlő az alacsony IQ szinttel, kreativitás, tudásvágy, és motiváltság hiányával. A mai világban nem lehet unatkozni számtalan módja van a tudás bővítésének minden téren. Profi szinten már rengeteg szabad időd lesz, és képes leszel az állmaid megvalósítására, ami rengeteg időt fog elvenni. Legyen az autó, ház, utazás, hobbi, tudás bővítése.

Mi nem tudunk eljuttatni erre az útra, csupán segítséget tudunk nyújtani, amivel könnyebb lesz. Ha úgy érzed képes vagy rá regisztrálj hozzánk itt.