Sokan már régóta fogadnak, de általában nullára vagy veszteségesre jön ki nekik az elmúlt időszak. Ennek nagyon egyszerű oka van, minden esetben fogadnak, ha nincs megfelelő meccs akkor is, és ha néha nagyot nyernek akkor azt követően jóval nagyobb tétekben fogadnak, ez álltál gyorsabban elveszítik a nyereményt. Fontos meghatározni a tétek maximális értékét, és minimum értékét is. Csak azokra a meccsekre szabad fogadni, amit biztosabbnak érzünk, nem szabad azért rakni egyet, hogy hátha bejön, mert ha ebből akarunk megélni teljesen más hozzáállás kell.

Sokan használnak úgynevezett bankroll menedzsmentet, ami egy ideig működik, de profi szinten nem szabad ezeket használni.

Sportfogadás #1 lépcsőfok

Tehát tegyük fel kezdetben befizetünk 15.000 ft-ot, amit az irda megdupláz a bónuszával, így lesz 30.000ft kezdőtőkénk. Ebben az esetben a minimum fogadási összeg 2.000ft a maximális 4.000ft, ennél többet illetve kevesebbet soha nem rakjunk. A szorzok mindig 1,8-3 között legyenek. Amint nő a kezdőtőkénk, azzal arányosan növelhetjük az összeget is. 2.000ft alatt azért ne fogadjunk, hiszen a cél nem az hogy 2 gombóc fagyit meg tudjunk venni, hanem hogy később ebből éljünk meg. Sokan kombinálnak meccseket, akár 5-20 meccset is, így természetesen lehet nagy összeget is nyerni, csak azt nem veszik figyelembe, hogy 30-50 szelvényből egy lesz nyertes és előtte 60 vesztes, tehát ezzel nem lép soha a milliomosok útjára. Nincs olyan ember aki kombinált fogadásokból meg tud élni hosszútávon.

Lehet a kezdő tőkénket elveszítjük párszor, de ezzel mindig tapasztalatot gyűjtünk, ami a későbbiekben meg fog térülni.

A első időkben a legnehezebb dolog a megfelelő kezdő tőke felhalmozása, itt egy olyan összegről beszélünk, amit már megfelelő stratégia betartásával nem lehet elveszíteni.

Sportfogadás #2 lépcsőfok

  kb 3-12 hónap alatt lehet eljutni eddig. Nézzük pl. mi történik ha elérjük az első milliót. A kezdeti tőkénk 30.000ft volt, itt 2.000-4.000ft közötti téteket javasoltam, viszont ebben az esetben az arányok teljesen megváltoznak. 1 milliónál a tét intervallum 20.000-60.000ft, Tehát a teljes töke 2-6%-a, míg kezdetben ez 8-15% volt. Ha betartjuk ezeket az arányokat 1 milliót már nem tudjuk elveszíteni. Természetesen ehhez egy erős önkontroll kell, hogy soha ne rakjunk túl nagy tétet, amit csak kevesen bírnak ki. Ekkora összegnél érdemes kitűzni egy bizonyos összeget, amit minid kiveszünk a kezdő tőke felett. Itt a 200.000ft-ot javaslom, tehát amint 1,2 milliót eléri a számlánk kiveszünk 200.000ft-ot. Ezt az összeget ekkora tőkénél 1-2 hetente tudunk kivenni. Itt már elmondhatjuk magunkról, hogy sportfogadásból élünk meg, de természetesen mindig van feljebb.

Sportfogadás #3 lépcsőfok

eljutási idő: 2-4 év A következő lépcső a 5 millió ft. Természetesen nehéz eldönteni, hogy tovább szeretnénk e lépni az előző lépcsőfokról, vagy elegendő az amit akkora tőkével tudunk keresni. Ha eddig eljutunk és 5 millió lesz az alaptőkénk, akkor már teljesen megváltozik az életünk, itt még jobban be kell tartani a szabályokat, nem szabad elszállni. Kb. 2-3 millió ft az amit itt tisztán ki tudunk venni havonta. Ennél feljebb nem érdemes menni, amíg nincsenek meg a jó élethez nélkülözhetetlen dolgok( autó, lakás, megfelelő mennyiségű pénz felhalmozása)

Sportfogadás #Utolsó lépcsőfok

  15 millió ft. Itt már hatalmas tapasztalattal rendelkezel. kb 10 év alatt lehet eddig eljutni. Mindened megvan már ami a gazdag élethez kell. Azért ez az utolsó lépcsőfok, mert itt már inden egyes fogadást majdnem a maximum téttel teszel amit az iroda megenged. ( kisebb meccseknél). Ezen a szinten már mindenki be tudja állítani a megfelelő arányú téteket.

Bíz magadban, használd az általam javasolt stratégiákat, és a tippjeimet, és eljuthatsz te is eddig. A legnehezebb a 2. lépcsőfokig való eljutás, ennek a lényege a tapasztalat szerzés, sokszor visszafogsz esni, de csak egyszer kell elérned a 2. lépcsőfokot, onnantól kezdve más életed lesz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .