Elérkeztünk a bajnokságok feléhez, sok minden kiderült a csapatok szezonbeli formájáról. Ebben az időszakban érdemes megtenni a hosszútávú fogadásunkat.
Ezek a következők lehetnek:

Végső győztes:

 ( Természetesen több bajnokság össsze kombinálva. 2-odds körüli 90%-os fogadásokat könnyen össze tudunk rakni. Előny minimum 5 pont legyen, és ne legyen kulcsjátékos sérült 2 hétnél tovább a fogadás pillanatában.)

top2, top4, top6 végső helyezés:

( Itt érdemes figyelni, hogy pl a top4 Bl-be jutást, a 5.-6.hely El-be jutást jelenthet. Így ha pl. egy csapat a 3. helyen áll lemaradva a top 2 -től, nem érdemes rá a top 2 fogadást megtenni, mivel a 3. hely is Bl-be jutást jelent! Nem fog küzdeni a 2. helyért. Figyelembe kell venni, hogyan állnak más bajnokságokba, mert ezek mind plusz meccsek, és lehet fontosabbak számukra.

Legtöbb gólt szerző játékos: 

Az egyik talán legnehezebb fogadás. Ha komoly előnye van a játékosnak, akkor már kicsi az odds. Ezt akkor érdemes megtenni, ha 2-3 játékos szorosan elhúzott a többitől. A következő szempontokat kell figyelembe venni: sérülékenység, jelen helyzetben a vírust elkapták e már, a csapat hol áll a tabellán, le szokták e cserélni, legfontosabb: ő rúgja e a 11-est a csapatban. Azonnali kizáró ok lehet, ha nem ő lövi.

Ha kíváncsi vagy miket ajánlunk ezek közül, regisztrálj hozzánk.