Fenyves Sándort az oldal szellemi attyát kérdezzük hétköznapjairól, fogadásairól.

Mióta foglalkozik a sportfogadással?

Gyermekkorom óta érdeklődöm a sportok iránt, édesapám kézilabdázó volt, így szinte bele születtem a sport világába. Kezdetben persze csak szóban fogadtunk tét nélkül egymás között barátokkal. Majd mikor 18 éves lettem regisztrálhattam végre egy sportfogadó irodához. Persze már fiatal koromtól kezdve rengeteg stratégiát kipróbáltam.

Volt valaha más munkája?

Egész fiatal koromat tanulással töltöttem, mellette egy étteremben dolgoztam mint felszolgáló. Minden pénzem félre tettem a sportfogadás tudásom bővítésére. Két három év után már képes voltam havi 200-300 ezret keresni, ami elég volt egy albérlet kivételéhez.

Mennyit keres jelenleg?

Ezt nehéz havi szintre lebontani, nagyjából 5-8 milliót havonta.

Mikre szokott fogadni?

Kizárólag hosszútávú fogadásokat teszek. Évente 20-25 db- ot. 2,5-35 közötti oddsokra. 2-3 millió Ft-os téttel.

Egyedül dolgozik?

Jelenleg 3 elemzőm van aki segít nekem. Teljesen díjmentesen dolgoznak, csupán a tudás elsajátítása a fizetségük.

Gondolom rengeteg szabad ideje van, hogyan tölti ki ezt?

Rengeteg hobbim van többek között a tenisz, úszás, itthon építettem egy konditermet is magamnak. Sokat olvasok nem csak sportot. Kettő gyermekem van akikkel szintén sok időt töltök. Mindketten érdeklődnek a sportfogadás iránt, így remélem lesz aki elsajátítja az eddigi tapasztalataimat. Havonta 10-15 meccsre járok, természetesen ami aktuális éppen a fogadásommal, tenisz, box, kézilabda, darts, foci, kosár.

Mi a tanácsa annak aki most kezdi sportfogadó karrierjét?

Az első pár év mindig nehéz, soha ne adják fel, gyűjtsenek minél több tapasztalatot. Soha ne feledjék minden egyes vesztes fogadás bővíti a tudásukat. Itt rengeteg lesz a tanulópénz de a végén megtérül.

Ha kíváncsiak vagytok Fenyves Sándor tippjeire regisztráljatok itt.