A Serie A 31. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A forduló csúcs rangadóját ezúttal a Juventus és az Inter játssza. A tabella 3. vendégek hullámzó teljesítményt nyújtottak az elmúlt fordulókban míg a Juventus zsinórban nyerte mérkőzéseit. A keretek erőssége nagyban nem különbözik így nehéz valódi esélyesről beszélni a mérkőzés kapcsán. Egy esetleges vendég győzelem pár fordulóval  a bajnokság vége előtt nagy előnyhöz juttatná az Intert. 

Juventus: Szesny;Sandro;Chiellini;Ligt;Danilo;Locatelli;Rabiot;Morata;Dybala;Cuadrado;Vlahovic

Internacionale: Handanovic;D’Ambrosio;Skririnar;Bastoni;Perisic;Calhanoglu;Borozovic;Barella;Dumfires;Dzeko;Martinez

A mérkőzést a Juventus kezdte. 2.perc: Martinez sárgult be. 8.perc: vendég szöglet melyet követően Skririnar lőtt a háló mellé kevéssel. 9.perc: Chiellini lőtt  a keresztlécre. 15.perc: Rabiot sárgult be. 22.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 27.perc: Locatelli sárgult be. 34.perc: Locatelli helyére Zakaria állt be a csere oka sárülés. 45.perc: vendég büntető a VAR vizsgálat után. Calhanoglu az első büntetőt még kihagyta ám a megismételt 11-est már berúgta 0:1! Ezzel ért véget az első félidő. 

A második játékrészt az Internacionale kezdte. 52.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 56.perc: ismét hazai szöglet helyzet nélkül. 58.perc: Dybala szögletéből helyzet nem alakult ki. 59.perc: Martinez helyére Corrrea állt be majd Dumfires helyére Darmian állt be. 63.perc: Vlahovic hagyott ki helyzetet. 73.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 74.perc: De Sciglio helyére Sandro állt be majd Kean helyére Morata állt be. 75.perc: Perisic majd Calhanoglu is besárgultak. 77.perc: Calhanoglu helyére Vidal érkezett majd Brozovic helyére Gagliardini állt be. 84.perc: Arthur állt be Rabiot helyére majd Bernardeschi állt be Cuadrado helyére. 87.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 91.perc: Dzeko helyére Gosens állt be. 92.perc: Dybala szögletéből helyzet nem alakult ki. 96.perc: Ligt tört a 16-oson belülre de esése nem eredményezett 11-est. 

Az első játékrészben mindkét együttes igyekezett kapura veszélyes játékot bemutatni. Előbb a Juventus került közel a gólszerzéshez de a keresztléc útjukat állta. A vendégek a félidő végén egy jogosnak tűnő büntetőt követően meg tudták szerezni a vezetést.  A második játékrészben a hazaiak mindent megpróbáltak, hogy egalizálják az eredményt. Szerencséjük nem volt így végül maradt a 0:1! A mérkőzés képét nézve a Juventus az 1 pontra rászolgált volna, ám a játékot gólra játsszák melyet az Inter szerzett. Összességében jó mérkőzést láthattunk. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .