Kezdőlap

cnqxionweae3zyo

Üdvözöllek a weboldalamon!

Pár sorban bemutatkoznék, és leírnám miért is hoztam létre ezt az oldalt. Fenyves Sándornak hívnak, a sportfogadó pályafutásomat 15 éves koromban kezdtem el, ekkor még nem fogadtam csupán próbáltam ellesni a különböző fogadási stratégiákat. Jelenleg 30 éves vagyok, és az elmúlt 10 évben kizárólag sportfogadásból éltem, és építettem fel a jelenlegi anyagi helyzetemet. Természetesen erre nagyon kevesen képesek, de azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy eddigi tudásomat megpróbáljam átadni, és minden olyan ember álmát életben tartani, akik ebből szeretnének megélni. Ez az életforma a kezdetekben elég stresszes, de amint megvan az elegendő tőke, és tudás, egy új életstílus nyílik meg az ember előtt.

A tippek teljesen ingyenesek, ahhoz, hogy jogosult legyél rájuk regisztrálj a prémium regisztrációs menüpontban a leírtak szerint. A tippek naponta fognak érkezni, és új, eddig senki által nem ismert stratégiákat is fogsz kapni.

Stratégiákkal, és tippekkel tudlak segíteni, amiket kezdetben érdemes megfogadni. Kevesen tudják hogyan kell helyesen fogadni, nem elég ha ismered a csapatokat és a világ összes statisztikája nálad van. A legfontosabb a sportfogadás pszichológiája (erre részletesen a stratégiák menüpontban térek majd ki). Elsősorban saját magunk ismerete, betartani bizonyos szabályokat, tudjuk mikor mennyit kell megtenni, ha nem megy a játék újra gondolni a stratégiát, de soha nem szabad feladni, itt vagyok rá én az élő példa, hogy meg lehet ebből élni. Rengeteg kezdeti tudást fogok átadni neked, amit a saját bőrömön tapasztaltam, így már ezeket a hibákat neked nem kell elszenvedned, és elég hamar sikeressé válhatsz.

Bárki képes lehet ebből megélni, akinek van elég Önismerete, és megfelelően tudja kezelni az érzelmeit, persze az elején ez nehéz lesz, de elkerülhetetlen a sikerhez. Mindenkinek van kedvenc csapata, sportolója, ezek soha nem szabad hogy befolyásolják a fogadást, itt tudod talán legjobban megtanulni kontrollálni Önmagad, amikor a kedvenc csapatod ellen fogadsz.

A döntés a te kezedben van sikeres sportfogadó akarsz lenni és ebből szeretnél megélni, vagy tippmixelsz szabályok nélkül, és továbbra is csak a hobbid marad, amivel csak az időt pocsékolod. Ha döntöttél és sikeres akarsz lenne felejtsd el a tippmixet, csak Online fogadj, kövesd a lépéseket a prémium regisztrációs menüpontban leírtak szerint és én segítek elindítani a sportfogadó karriered.

Térjünk át az irodákra. Eddigi tapasztalataim alapján a világ legmagasabb szintű irodái a Bet365 és az Unibet. Ezen irodák nélkülözhetetlenek a fogadáshoz.

Kiemelkedő előnyeik a többi irodával szemben:

  1. Ezeken érhető el a legtöbb fogadás naponta. Ez az egyik legnagyobb előny, mivel ez fogja meghatározni, hogy mennyi lesz a kerested.
  2. Legtöbb és legjobb ajánlatokkal rendelkező oldalak.
  3. Magyar ügyfélszolgálat.
  4. Jó átláthatóság.
  5. Gyors kifizetés.
  6. Megbízhatóság.
  7. Világszínvonal.
  8. A ki-befizetés ingyenes (Vannak oldalak, ahol hatalmas összegeket vonnak le, és ez nem mindegy akkor, ha ebből akarsz megélni.)
  9. Kiváló a Kaszinó is.
  10. Rengeteg élő fogadás. ( A bevételed alapköve lesz ez.)

113 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .