Rólunk, és a legjobb irodák bemutatása!

cnqxionweae3zyo

Üdvözöllek a weboldalamon!

Pár sorban bemutatkoznék, és leírnám miért is hoztam létre ezt az oldalt. Fenyves Sándornak hívnak, a sportfogadó pályafutásomat 15 éves koromban kezdtem el, ekkor még nem fogadtam csupán próbáltam ellesni a különböző fogadási stratégiákat. Jelenleg 30 éves vagyok, és az elmúlt 10 évben kizárólag sportfogadásból éltem, és építettem fel a jelenlegi anyagi helyzetemet. Természetesen erre nagyon kevesen képesek, de azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy eddigi tudásomat megpróbáljam átadni, és minden olyan ember álmát életben tartani, akik ebből szeretnének megélni. Ez az életforma a kezdetekben elég stresszes, de amint megvan az elegendő tőke, és tudás, egy új életstílus nyílik meg az ember előtt.

A tippek teljesen ingyenesek, ahhoz, hogy jogosult legyél rájuk regisztrálj a ingyenes tippek menüpontban a leírtak szerint. A tippek naponta fognak érkezni, és új, eddig senki által nem ismert stratégiákat is fogsz kapni.

Stratégiákkal, és tippekkel tudlak segíteni, amiket kezdetben érdemes megfogadni. Kevesen tudják hogyan kell helyesen fogadni, nem elég ha ismered a csapatokat és a világ összes statisztikája nálad van. A legfontosabb a sportfogadás pszichológiája (erre részletesen a stratégiák menüpontban térek majd ki). Elsősorban saját magunk ismerete, betartani bizonyos szabályokat, tudjuk mikor mennyit kell megtenni, ha nem megy a játék újra gondolni a stratégiát, de soha nem szabad feladni, itt vagyok rá én az élő példa, hogy meg lehet ebből élni. Rengeteg kezdeti tudást fogok átadni neked, amit a saját bőrömön tapasztaltam, így már ezeket a hibákat neked nem kell elszenvedned, és elég hamar sikeressé válhatsz.

Bárki képes lehet ebből megélni, akinek van elég Önismerete, és megfelelően tudja kezelni az érzelmeit, persze az elején ez nehéz lesz, de elkerülhetetlen a sikerhez. Mindenkinek van kedvenc csapata, sportolója, ezek soha nem szabad hogy befolyásolják a fogadást, itt tudod talán legjobban megtanulni kontrollálni Önmagad, amikor a kedvenc csapatod ellen fogadsz.

A döntés a te kezedben van sikeres sportfogadó akarsz lenni és ebből szeretnél megélni, vagy fogadsz szabályok nélkül, és továbbra is csak a hobbid marad, amivel csak az időt pocsékolod. Ha döntöttél és sikeres akarsz lenni felejtsd el a lottózókat, csak Online fogadj, kövesd a lépéseket a ingyenes tippek menüpontban leírtak szerint és én segítek elindítani a sportfogadó karriered.

Legjobb sportfogadó irodák Magyarországon

Térjünk át az irodákra. Eddigi tapasztalataim alapján a világ legmagasabb szintű irodája az Unibet, mellette még elérhető itthonról a Pribet is, ahol szintén egyedülállóak a sportfogadási lehetőségek. Ezen irodák nélkülözhetetlenek a fogadáshoz.

Fontos, ahhoz hogy jogosult legyél az ingyenes tippekre az oldalunkon keresztül kell regisztrálnod a Unibetre, vagy az Pribetre! Majd ott fel kell töltened a számládat. Ezt a jobb oldalt található logokra kattintva tudod megtenni, mobilon a cikk alatt találod.

Unibet

Két iroda volt ami mindig is kiemelkedett a többi közül a Bet365 és az Unibet. Az Unibet nem fogja elhagyni Magyarországot, egyre bővíti az itthoni kínálatát. Azonnal elérhető Magyar ügyfélszolgálatuk van, akik rögtön segítenek.
2017-ben pert nyert a magyar állammal szemben, mivel jogtalanul perelték be. Tehát biztos lábakon áll Magyarországon.

 1. Rengeteg fogadási lehetőség érhető el naponta. Ez az egyik legnagyobb előny, mivel ez fogja meghatározni, hogy mennyi lesz a kerested.
 2. Kiváló bónuszajánlatok.
 3. Cash out funkció, tehát a pénzünket feltudjuk venni a fogadás kimenetelének vége előtt.
 4. Magyar ügyfélszolgálat.
 5. Jó átláthatóság.
 6. Gyors kifizetés.
 7. Megbízhatóság.
 8. Világszínvonal.
 9. Rengeteg Kaszinó lehetőség, és bónusz vár
 10. A ki-befizetés ingyenes, azonnali bankkártyás befizetés (Vannak oldalak, ahol hatalmas összegeket vonnak le, és ez nem mindegy akkor, ha ebből akarsz megélni.)
 11. Kiváló a Kaszinó is.
  10. Rengeteg élő fogadás. ( A bevételed alapköve lesz ez.)

Pribet

Az egyetlen iroda jelenleg Magyarországon, ami legális, és még csak tiltó listán sem szerepel! A Pribet lett a Bet365 utódja Magyarországon mint színvonalban, mint megbízhatóságban.

1. Azonnali befizetés bankkártyával, és még rengeteg más fizetési módot is támogat. Saját bankunkból tudunk közvetlenül kártyával fizetni. (Visa, Mastercard, Maestro, Skrill, Paysafecard, Revolut, Neteller, Mifinity, Rapid Transfer, Jeton crypto…)
2. Magyar felület, gyors egésznapos ügyfélszolgálat.
3. Minden sportágra lehet élőben is fogadni, felvehető most funkció is van. (Ez lesz a bevételed alapköve)
4.Megbízhatóság
5.Gyors kifizetés
6. Ingyenes kifizetés
7. Fejlett kaszinó
8. 40.000Ft értékű kezdőbónusz
9. Számtalan bónuszt fel tudunk használni az első befizetésünk után is közvetlenül (ebben egyedülálló) Az oldalukon részletesen magyarul mindent leírnak. Fontos, ha elveszítettük a pénzünket és még nem forgattuk át a bónuszt, ne ijedjünk meg utána rögtön tudjuk használni a bónusz egyenleget. Illetve ha nagyobb tétet teszünk akkor is tudjuk a bónuszt használni.
10. Nagyon magas téteket is enged, és írja minden fogadásnál a max tét összegét!

Fontos, ahhoz hogy jogosult legyél az ingyenes tippekre az oldalunkon keresztül kell regisztrálnod a Pribetre, vagy az Unibetre! Majd ott fel kell töltened a számládat. Ezt a jobb oldalt található logokra kattintva tudod megtenni, mobilon a cikk alatt találod.

Néhány új fogadásom a Pribeten.

144 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ma kap mindenki egy tippet, hogy kedvet kapjon regisztrációhoz.
  Németország – Skócia: -3,5 hendikep Németország. Tehát a németek minimum 4 gól különbséggel nyernek.

 2. Az Unibet zseni, egyetlen iroda ami felér a a Bet365 szintjéhez. A tippek is szépen jönnek, Unibeten még az oddsok is magasabbak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .