Pár éve jelent meg a legtöbb sportfogadó irodánál a felvehető most funkció, melynek jelentése, hogy a megtett fogadásunkat hamarabb is véglegesíthetjük mielőtt vége a meccsnek. Egy példa Barcelona – Man City. Fogadásunk döntetlen. Az 55. percben x-re áll a meccs tehát a mi meccs előtti szorzónkhoz képest jóval alacsonyabb a jelenlegi szorzó. Kérhetjük a pénzünk kifizetését, persze nem a teljes nyereményt kapjuk meg, hanem csak egy részét. Ezt követően bárki nyerhet már, a mi fogadásunk ki lett fizetve.

Hogyan használjuk a felvehető most funkciót?

Az irodának hosszútávon ez plusz pénzt hoz, mert sokan vannak akik eladják a már szinte biztos fogadásukat is jóval kevesebbért, nehogy véletlen veszítsenek. Nagyon kevesen vannak akik kimentik a pénzüket a már szinte biztos veszteségből, inkább hagyják bent lesz ami lesz.

Rengeteg stratégia alapszik ennek a kihasználására. Rögtön itt van a már említett döntetlen fogadás. 3- nál ritkán van kisebb odds a döntetlenre. Érdemes 4 körüli szorzókat választani, olyan meccseken ahol nagy eséllyel lehet x az eredmény. Majd amikor eléri a pénzünk 1,5x összegét akkor kivenni. Persze ezt lehet többszörös fogadásban is megtenni, tehát egyszerre két- három meccset kombinálva.

Mikor mentsük a pénzünket, ami hosszútávon megtérül?

Soha ne vegyük ki akkor az összeget amikor már szinte biztos a nyeremény. Mert ez hosszútávon veszteséget okoz. Amikor látjuk már reménytelen a helyzet, de az iroda még felkínálja pénzünk felét, akkor érdemes elfogadni. Ennél kisebb összeget nem ajánlatos, ugyanis ha 10-ből egyszer fordít a csapat már akkor is jobban járunk. Hosszútávu fogadásnál lehet a legjobban kihasználni, ott ugyanis szinte biztosan lesz olyan pont a szezon folyamán amikor pluszt ér a fogadásunk. Ezt akkor kell elfogadni, ha éppen sérült egy kulcs játékos, vagy a következő meccsek nehezebbek lesznek az eddigieknél.

Ha kíváncsi vagy mi milyen stratégiákat használunk regisztrálj itt

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .