A 2024-es Európa Bajnokság szinte a nyakunkon. Így időszerű, hogy elkezdődjenek a selejtezők. A kontinenstornára immár jó eséllyel hazánk válogatottja is pályázik. A „G” jelű csoportban ma esti ellenfelünkön túl Montenegró és Szerbia kapott besorolást illetve Litvánia. A csoport első mérkőzését a mieink hazai környezetben játsszák Bulgária ellen. Az esélyek a hazai együttes győzelmét jósolják. Érdekes összecsapás vár ránk.

Magyarország: Dibusz;Orban;Szalai;Lang;Bolla;Nagy;Vécsei;Kerkez;Szoboszlai;Sallai;Ádám

Bulgária: Naumov;Stoyanov;Antov;Galabov;Markov;Iliev;Karablyov;Gurev;Petkov;Delev;Despodov

A mérkőzést Magyarország kezdte. 7.perc: hazai szöglet Vécsei elé került a labda aki kapuba lőtt 1:0! 10.perc: Iliev szögletéből helyzet nem alakult ki. 14.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 25.perc: a VAR akadályozott meg egy hazai büntetőt. 26.perc: hazai szabadrúgás melyet Szoboszlai lőtt szép mozdulattal a hálóba 2:0! 34.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 37.perc: hazai szöglet nélkül. 39.perc: hazai kontra melynek végén Martin Ádám lőtt a hálóba 3:0! A mérkőzés eldölni látszik.

A második játékrészt Bulgária kezdte. A félidőben Delev helyére Rusev érkezett majd Markov helyére Petrov és Karablyov helyére Filip. 47.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 59.perc: Sallai került helyzetbe ám hibázott. 60.perc: Martin helyére Varga állt be. 65.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 69.perc: újabb vendég szöglet helyzet nélkül. 70.perc: ismét Bulgár szöglet ám gólveszély nem alakult ki belőle. 73.perc: Nagy helyére Kleinheisler állt be majd Sallai helyére Csoboth állt be. 81.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 85.perc: Grurev helyére Shopov állt be majd Bolla helyére Nego állt be. 86.perc: Vécsei helyére Kalmár állt be. Ezzel a mérkőzés érdemi része le is zárult.

Az első félidőben a hazaiak jól kezdtek. Gyorsan szereztek vezetést majd növelték azt. A félidő végére már 3 gól lett a különbség. A vendégeknek helyzetük sem akadt. A második félidőben több találat már nem esett. A vendégek többet támadtak de veszélyes helyzetig nem jutottak. A magyarok megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .