A 2024. nyarán rendezendő Európa Bajnokság magyar szempontból utolsó felkészülési mérkőzésére ma este kerül sor. Hazánk fiai legutóbb az Ír válogatottal szemben maradtak alul balszerencsés körülmények közepette s ezzel egy hosszas veretlenségi sorozat szakadt meg. Pánik nincs természetesen, sőt egyes nézőpontok szerint egyfajta jókor jött „pofonról” van szó. A sérülések nem befolyásolják döntően a mai keretet. Izrael kitűnő ellenfél az EB főpróbát illetően, úgy a játékstílusuk mind a keret erősségét tekintve. Érdekes mérkőzés előtt állunk melynek esélyese a Magyar válogatott.

Magyarország: Gulácsi;Szalai;Orbán;Lang;Bolla;Nagy;Styles;Kerkez;Szaoszlai;Sallai;Varga

Izrael: Glazer;Dasa;Hofmayster;Shlomo;Arad;Gropper;Kinda;Lavi;Shamir;Biton;Baribo

Az első félidőt a Magyar válogatott kezdte. 6.perc: Varga lövése találta telibe a keresztlécet. 11.perc: Varga labdáját Sallai lőtte okosan a hálóba 1:0! 19.perc: Bolla beívelését követően Varga lőtt a hálóba 2:0! 22.perc: Sallai labdáját Varga fejelte a kapuba 3:0! A mérkőzés eldőlni látszik. 30.perc: Arad helyére Nachimas állt be majd Shamir hagyta el a pályát és Hofmayster helyére Safuri állt be. 32.perc: Sallai sárgult be. 41.perc: Styles sárült meg helyére Kleinheisler állt be.

A második félidőt Izrael kezdte. A félidőben Lang helyére Fiola állt be, Sallait Gazdag váltotta és Kinda helyére Peretz állt be. 48.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 52.perc: előbb vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki majd Gordana sárgult be. 57.perc: Szoboszlai helyére Csoboth állt be és Vargát Martin Ádám váltotta. 60.perc: Kleinheisler sárgult be. 62.perc: 4 vendég szöglet helyzet nélkül. 68.perc: Gulácsi védett nagyot Safuri próbálkozását követően. 69.perc: Baribo helyére Melamed érkezett. 78.perc: Kerkez helyére Nagy érkezett. 85.perc: Nagy került helyzetbe ám találatig nem jutott. 88.perc: Martin helyzetét Glazer hárította. 91.perc: Biton helyére Altman állt be. 92.perc: Martin Ádám sárgult be. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a Magyar válogatott gyakorlatilag 25 perc alatt kétvállra fektette Izrael válogatottját. A vendégeknek szinte helyzetük sem akadt. A második féllidőben újabb találat már nem született. A vendégek több helyzetet alakítottak ki. Összességében szórakoztató mérkőzést láthattunk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .