A Premier Leauge 22. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A Forduló rangadójára ezúttal Manchesterben kerül sor ahol a listavezető Manchester City fogadta a tabella 3. helyezett Chelsea együttesét. A londoni kékek a kitűnő szezonkezdetet követően Decemberre kissé visszaestek ám mér így is jól tartják magukat. A manchesteri kékek a szezont igencsak hektikusan kezdték, ám az ősz dereka óta gyakorlatilag pontot alig veszítettek. Tuchel együttese hátul meglepően sokat megingott míg Guardiola együttese épp ebben a szekcióban szedte össze magát. A mai mérkőzés esélyese így a manchesteri egyesület. Kitűnő mérkőzés előtt állunk.

Manchester City: Ederson;Cancelo;Laporte;Stones;Walker;Silva;Rodri;De Bruyne;Grealish;Foden;Sterling

Chelsea: Kepa;Rüdiger;Silva;Sarr;Alonso;Kovacic;Kante;Azpilicueta;Pulisic;Ziyech;Lukaku

A mérkőzést a Chelsea kezdte. 5.perC: hazai szöglet helyzet nélkül. 7.perc: Alonso sárgult be. 14.perC: hazai szöglet melyet követően Stones fejelt a kapura ám Kepa bravúrral hárított. 17.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 24.perc: De Bruyne lövését Kepa védte. 32.perc: Kovacic sárgult be. 37.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 40.perc: Grealish került helyzetbe ám elrontotta a ziccert. 41.perC: újabb hazai szöglet helyzet nélkül.

A második félidőt a Manchester City kezdte. 48.perc: Lukaku helyzetét Ederson védte. 56.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 64.perc: De Bruyne lövését Kepa bravúrral védte. 65.perC: hazai szöglet helyzet nélkül majd 67.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 69.perc: Pulisic helyére Werner állt be majd Ziyech helyére Odoi érkezett. 70.perc: De Bruyne lőt okos gólt 1:0! 81.perc: Mount helyére Alonso állt be majd Gündogan állt be De Bruyne helyére majd Fodent Jesus váltotta. A mérkőzésen több helyzet már nem alakult ki.

Az első játékrészben a hazai gárda uralta. A vendégek szinte labdába sem rúghattak. A hazaiak sorra hagyták ki helyzeteiket. A második félidőben folytatódott s egy vendég helyzetet leszámítva. De Bruyne révén megérdemelten megszerezte a hazai együttes a vezetést melyet meg is tartottak a mérkőzés végéig. Összességében megérdemelten nyert a listavezető.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .