A Premier League 19. fordulóját rendezik meg a Boxing Day-en. Az ünnepi forduló kissé rendkívülinek ígérkezik hiszen néhány mérkőzést elhalasztottak igaz néhány együttes pont e fordulóban tér vissza a küzdelmekhez. A vasárnapi játéknap rangadóját a Manchester City játssza a Leicester City ellenben. A hazaiak rendkívül jó formának örvendenek, vezetik is a tabellát. Guardiola legénysége jól használta ki a Chelsea és a Liverpool botlásait. A Leicester nehéz szezont fut, jelenleg a tabella közepén áll a 10. helyen. Felemás az eredménysor melyet produkálnak. A mai este esélyese a hazai együttes sőt több bukmékernél csupán a gólkülönbség kérdéses a City javára.

Manchester City: Ederson;Zinchenko;Laporte;Dias;Cancelo;De Bruyne;Fernandinho;Gündogan;Sterling;Silva;Mahrez

Leicester City: Schmeichel;Albrighton;Amartey;Vestergaard;Thomas;Lookman;Hall;Tielemans;Perez;Maddison;Icheanacho

A mérkőzést a Manchester City kezdte. 2.perC: hazai szöglet helyzet nélkül. 5.perc: De Bruyne lőtt okosan a kapuba 1:0! 11.perc: hazai szöglet melyet követően hazai büntető következett melyet Mahrez lőtt a hálóba 2:0! 17.perC: két hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 20.perc: Maddison szabadrúgása kerülte el kevéssel a kaput. 21.perc: Gündogan lőtt a hálóba 3:0! A mérkőzés eldőlt! 24.perc: lerántás a 16-oson belül. Streling értékesítette a büntetőt 4:0! 27.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 30.perc: 4 egymást követő szöglet következett melyek közül Sterling hagyott ki nagy ziccert. 38.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 45.perc: Vestergaard sárgult be. 46.perc: hazai helyzet melyet Schmeichel védett nagyot.

A második játékrészt a Leicester City kezdte. A félidőben Perez helyére Castagne állt be. 54.perc: hazai szöglet melyből vendég kontra alakult ki, s végül mAddison lőtt a hálóba 4:1! 59.perc: újabb vendég kontra melynek végén Lookman talált a hálóba 4:2! 64.perc: hazai szögletek melyeket követően előbb Fernandinho hagyott ki helyzetet majd a másik hazai szögletet követően Maddison hagyott ki ziccert a kontra végén. 66.perc: Icheancho lőtt a hálóba 4:3! 70.perc: egy hazai szögletet követően Mahrez lőtt a hálóba 5:3! 71.perc: Icheanacho hagyott ki nagy ziccert. 71.perc: De Bruyne helyére Foden állt be majd Tielemans helyére Choudury állt be. 75.perc: Maddison sárgult be. 79.perc: Albrighton hagyott ki helyzetet. 84.perc: két hazai szöglet melyet követően Sterling talált a hálóba 6:3! 91.perc: Fernandinho sárgult be. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első félidőben a hazaiak lerohanták a vendég gárdát, s gyakorlatilag 25 perc alatt lerendezte a mérkőzést. A vendégeknek gyakorlatilag helyzetük sem akadt. A második félidőben feltámadt a vendég alakulat. Gyorsan közel kerültek a hazaiakhoz ám a mérkőzés elképesztő fordulatosságából mégis a City került ki győztesen. Elképesztően jó iramú mérkőzést láthattunk ahol a gyors foci mellett a hibák érvényesültek leginkább.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .