A Premier League 36. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A bajnoki aspiráns Manchester City idegenbe látogat a Nemzetközi Kupaindulásért küzdő West Ham Unitedhez. a vendégek kitűnő formának örvendenek. Leszámítva a Bajnokok Ligája fiaskót jó szezon van mögöttük. A mai mérkőzésen egy esetleges City győzelem már szinte a bajnoki címüket is jelentheti a vendégeknek. Igaz a West Ham motivált csapat s ráadásul anyagi szempontok szerint sem mindegy meg tudják e előzni a tabellán a jelenleg 6. Manchester Unitedet. Összességében jó mérkőzés előtt állunk. 

West Ham United : Fabianski;Cresswell;Zouma;Dawson;Coufal;Soucek;Rice;Fornals;Lanzini;Bowen;Antonio

Manchester City: Ederson,Cancelo;Fernandinho;Laporte;Zinchenko;Silva;Rodri;De Bruyne;Grealish;Jesus;Mahrez

A mérkőzést a Manchester City kezdte. 4.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 5.perc: Fornails fejelt kevéssel a kapu mellé. 16.perc: Jesus majdnem kiharcolt egy büntetőt. 23.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 24.perc: Bowen kpaott gólpasszt Fornals-tól 1:0! 30.perc: Laporte próbálkozása szállt  a kapu fölé. 32.perc: Bowen sárgult be. 35.perc: Mahrez szögletét követően Jesus szerzett majdnem találatot. 45.perc: Bowen passzolt Antonio elé aki a kpauba lőtt 2:0! Bajban a City.

A második játékrészt a West Ham United kezdte. 49.perc: vendég szöglet melyet követően Grealish tudott szépíteni 2:1! 52.perc: vendég szöglet melyet követően Silva lövését blokkolták. 58.perc: Coufal sárgult be. 60.perc: Fabianski is besárgult. 61.perc: Bowen lőtt kevéssel a kapu mellé. 63.perc: Fornals szögletéből helyzet nem alakult ki. 66.perc: 3 vendég szöglet helyzet nélkül. 69.perc: megtört a jég Coufal saját kapujába lőtt 2:2! 76.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 77.perc: Lanzini helyére Noble állt be. 80.perc: vendég szögelt helyzet nélkül. 86.perc: vendég büntető melyet Mahrez hagyott ki marad a 2:2! 87.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 94.perc: Jesus sárgult be. 95.perc: Willam helyére Yarmolaenko állt be. 

Az első félidőben a vendégek aktívabban kezdtek ám a West Ham átvette a mérkőzés irányítását s meg is szerezte a vezetést. Sőt A City támadásait kivédekezve újabb találatot szereztek. A második játékrészben a vendégek óriási nyomást helyzetek a hazai védelemre s ki is tudtak egyenlíteni. Összességben kitűnő mérkőzést láthattunk ahol igazságos eredmény született.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .