A Manchester United együttesének edzője sorsfordító este előtt állhat. Az idei kitűnő igazolásokat követően illetve Solskjear szerződésének meghosszabbítását követően egyelőre szenvednek a vörös ördögök. A keret erejéhez méltatlan produkciók sora áll az elmúlt időszak mögött melyek leginkább az edzői stáb felelősségére utalnak. Több játékos játszik mélyen tudása alatt s a csapategység is hagy kívánni valót maga után. A mai összecsapás az Old Traffordon egy esetleges vereséggel Solksjaer bukását is elhozhatja, melyre az Atalanta egységességét nézve bőven van is esély. A szezon eddigi része azt mutatta, hogy a jól szervezett együttesek ellen a Manchester Unitednek nincs esélye vagy nagyon kevés. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Manchester United: De Gea;Shaw;Maguire;Lindelöf;Wan-Bissaka;McTominay;Fred;Rashford;Fernandes;Greenwood;Ronaldo

Atalanta:  Musso;Roon;Demiral;Palomino;Maehle;Freuler;Koopmeiners;Zappacosta;Pasalic;Muriel;Ilicic

A mérkőzést a Manchetser United kezdte. 5.perc: Ilicic lövését blokkolta a hazai védelem. 11.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 15.perc: Zappacosta passzolt Pasalic elé aki a kapuba lőtt 0:1! 20.perc: Fred hagyott ki nagy helyzetet. 21.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 25.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 29.perc: vendég szöglet melyet követően Demiral fejelt a hálóba 0:2! 36.perc: Ronaldo lőtt kevéssel a kapu mellé. 44.perc: Fred lőtt a kapu mellé. 47.perc: Rashford lőtt a kapu mellé. 

A második félidőt az Atalanta kezdte. A félidőben Lovato állt be Demiral helyére. 48.perc: Ronaldo lövését védte a portás nagy bravúrral. 50.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 52.perc: Rashford lőtt a hálóba 1:2! 55.perc: Lovato sárgult be. 56.pperc: Muriel helyére Zapata állt be. 57.perc: Pasalic illetve Roon sárgultak be. 58.perc: McTominay lőtt a bal kapufára. 64.perc: Ronaldo helyzetét Musso kapus védte bravúrral. 65.perc: Shaw sárgult be. 66.perc: McTominay helyére Pogba állt be illetve Cavani váltotta Rashfordot. 68.perc: Ilicic helyére Miranchuk mállt be majd Pasalic helyére Malinocsky állt be. 71.perc: Zappacosta hagyott ki helyzetet. 72.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 73.perc: Greenwood helyére Sancho állt be. 74.perc: hazai szöglet melyet követően Maguire fejesét védte Musso védett. 75.perc: újabb hazai szöglet melyet követően Maguire fejelt a hálóba 2:2! 80.perc: Palonimo sárgult be. 81.perc: Pezzella helyére Koopmeiners állt be. 82.perc: hazai szöglet emlyet követően Shaw középre adását Ronaédo fejelte a hálóba 3:2! 86.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 88.perc: Fred helyére Matic állt be. 89.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 93.perc: Matic sárgult be. 95.perc: Caani sárgult be. Ezzel ért véget a talákozó.

Az első játékrészben az Atalanta kerül nagy előnybe két hazai védelmi hibát követően.  A félidőben a hazaiak több helyzetet alakítottak ki ám találatig nem jutottak. A második félidőben a hazai együttes erőt vett magán s egyre többet támadott. Rashford révén szépítettek majd Maguire már az egyenlítő gólt fejelte. Ronaldo a legvégén talált be s ezzel eldöntötte a 3 pont sorsát. Összességében a hazaiak megérdemelten győztek. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .