A Premier League 31. fordulót rendezik meg. A forduló rangadóján a Manchester United hazai pályán fogadja a Leicester City együttesét. A hazai együttes küzd a biztos Bajnokok Ligáját jelentő 4. helyért míg a vendégek a tabella közepén szeretnének maradni. Egyik együttes sem fut sima szezont, a meglepő pontvesztések mindkét gárdát egyformán érintették eddig s várhatóan fogják is a későbbi fordulókban. A mai mérkőzésnek nincs valódi esélyese.

Manchester United : De Gea;Shaw;Varane;Maguire;Dalot;McTominay;Fred;Sancho;Pogba;Elanga;Fernandes

Leicester City : Schmeichel;Justin;Fofana;Evans;Catagne;Mendy;Tielemans;Maddison;Barnes;Hall;Icheanacho

A mérkőzést a Leicester City kezdte. 5.perc: Shaw sárgult be buktatásért. 13.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 16.perc: Fofana sárgult be. 29.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 30.perc: Tielemans is besárgult. 44.perc: Shaw szögletéből helyzet nem alakult ki. 

A második félidőt a Manchester United kezdte. A félidőben Telles állt be Shaw helyére. 48.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 49.perc: McTominay sárgult be. 55.perc: McTominay helyére Rashford állt be. 62.perc: vendég szögelt melyet követően Icheanacho fejelt a hálóba 0:1! 64.perc: Evans helyére Amartey állt be. 66.perc: Fernandes lövését bravúrral védte Schmeichel ám a kipattanó Fred lőtte a hálóba 1:1! 69.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 72.perc: Fofana helyzetét De Gea védte óriási bravúrral. 73.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 75.perc: Pogba helyére Matic állt be. 80.perc: vendég gól melyet azonban anuláltak szabálytalanság miatt. 87.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 91.perc: Mendy helyére Chodchury állt be majd Icheanacho helyére Daka állt be. 97.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget a mérkőzés. 

Az első játékrészben a hazaik domináltak ám nagy helyzetig nem jutottak. a vendégek egy szöglet kivételével maradandót nem alkottak a félidőben. A második félidőben mindkét együttes felpörgött. A vezetést a vendégek szerezték meg szinte a semmiből ám az egyenlítés sem maradt el. Ezt követően mindkét gárda gólra törően játszott ám a vendégek közelebb jártak a 3 pont megszerzéséhez. Összességében jó meccset láthattunk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .