A Premier League a 4. fordulóval folytatódik a világbajnoki selejtezőket követően. A forduló talán leginkább várt mérkőzését vesszük górcső alá. A két együttes találkozói inkább a vörös ördögök sikerével zárulnak ám a mai mérkőzés valódi érdekességét a hazaiak kötelékébe visszaigazoló Cristiano Ronaldo személye adja. Az igazolás az egész átigazolási piacot meglepte. A Premier League ezáltal egy újabb klasszissal bővült. A mérkőzésen a hazaiak új szerzeményei akár egyszerre is bemutatkozhatnak. A vendégek reményeit leginkább a hazaiakra nehezedő elvárások éltethetik. Érdekes összecsapás előtt állunk.

Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka;Varane;Lindelöf;Shaw;Pogba;Matic;Sancho;Greenwood;Ronaldo;Fernandes

Newcastle United : Woodman;Manquillo;Hayden;Lascelles;Clark;Rithie;Joeliton;Longstaff;Wilock;Almiron;Maximin

A mérkőzést a Newcastle United kezdte. 11.perc: Ronaldo lőtt a kapu mellé. 19.perc: hazai szöglet melyet követően Varane fejelt centikkel a jobb kapufa mellé. 21.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 26.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 30.perc: Sancho lövése húzott el a kapu bal oldala mellett. 32.perc: ismét Sancho próbálkozott ám a védelem blokkolta lövését. 33.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 36.perc: Maximin lőtt a kapu mellé kevéssel. 39.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 47.perc: Greenwood lövését követően a kipattanó labdát Ronaldo lőtte a hálóba 1:0! Így Ronaldo góllal tért vissza. Ezzel véget is ért a félidő.

A második félidőt a Manchester United kezdte. 56.perc: Manimin passzát Manquillo kezelte jól s jobbról a kapuba lőtt a teljes hazai védelem asszisztálása mellett. 60.perc: Pogba sárgult be. 62.perc: Shaw kitűnő passzát követően Ronaldo iramodott meg s lőtt a hálóba 2:1! Tökéletes kontra akciót láthattunk. 66.perc: Sancho helyére Lingrad állt be. 67.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 68.perc: Joeliton lövését De Gea védte bravúrral majd az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 72.perc: Greenwood szögletéből helyzet nem alakult ki. 76.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 77.perc: Manquillo helyére Murphy állt be. 80.perc: vendég szöglet helyzet nélkül, majd az ellentámadás végén Fernandes lőtt nagy gólt 3:1! 84.perc: Clark helyére lewis állt be illetve Fernandes helyére Martial majd Greenwood helyére De Beek és Wilock helyére Hendrick. 92.perc: egy pazar hazai akció végén Lingard lőtt a hálóba okosan 4:1! Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben a hazai együttes uralta a mérkőzést. Több helyzetet alakítottak ki. A vendégek egy-egy kisebb helyzetig jutottak ám végül Ronaldonak és Greenwoodnak köszönhetően megszerezték a hazaiak a vezetést. A második játékrészt a szarkák kezdték jobban s ki tudtak egyenlíteni. A vörös ördögök azonban Ronnaldo révén gyorsan egyenlítettek majd Fernandes révén el is döntötték a találkozót. Lingard szépségdíjas gólja a kiütéses eredményt állította be.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .