A Premier League 17. fordulóját rendezik meg karácsonyt követő napon. A Manchester United hazai környezetben lép pályára a VB-t követő első bajnoki fordulóban ahol a kiesés elől menekülő Nottingham Forest együttesét látják vendégül. A hazaiak a legjobb 4 közé szeretnének kerülni melyre reális esélyük van. A bajnoki cím régen elúszott látva az Arsenal és a Manchester City stabil teljesítményét. A 3. és 4 hely elérése ugyanakkor nem tűnik lehetetlennek tekintve, hogy a Tottenham és a Chelsea valamint a Liverpool sem fut túl jó idényt eddig. Ronaldo viharos távozása minden bizonnyal segíteni a fogja a keret hosszú távú fejlődését. A tél folyamán egy csatár érkezése a levegőben lóg ám Gakpo-t a Liverpool happolta el a vörös ördögök elől. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Manchester United : De Gea;Malacia;Shaw;Varane;Wan-Bissakka;Casemiro;Eriksen;Rashford;Fernandes;Antony;Martial

Nottingham Forest: Hennessey;Aurier;Worall;Boly;Lodi;Mangala;Freuler;Yates;Jonhson;Lingard;Awoniyi

A mérkőzést a Manchester United kezdte. 6.perc: Malacia lőtt közelről a kapura ám Hennessey hárítani tudott. 13.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 15.perc: Wan Bissaka beadását tisztázták a védők. 17.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 19.perc: Eriksen szögletét követően Rashford lőtt okosan a hálóba 1:0! 22.perc: gyors hazai kontra melynek végén Martial szerencsés lövése csorgott be a kapuba 2:0! A mérkőzés eldölni látszik. 27.perc: Malacia sárgult be. 29.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 30.perc: Mangala sárgult be. 32.perc: újabb vendég szöglet helyzet nélkül. 41.perc: Boly szerzett lesről találatot.

A második játékrészt a Nottingham Forest kezdte. 47.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 51.perc: újabb szöglet helyzet nélkül a vendége oldalon. 53.perc: Lingard helyére O’Brien állt be. 57.perc: Antony lövését Hennessey védett nagyot. 60.perc: Martial lövése kerülte el a kaput. 62.perc: Awoniyi helyére Sturridge állt be majd Lodi helyére Toffolo állt be és Dennis állt be Mangala helyére. 65.perc: Martial helyére Beek állt be majd Garnacho váltotta Anthony-t. 68.perc: Rashford lövését Hennessey hárította bravúrral. 69.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 70.perc: egy hazai sarokrúgást követően vendég kontra következett ám De Gea hárítani tudott. 72.perc: újabb hazai szögletek helyzet nélkül. 74.perc: Aurier helyére Williams állt be majd Erisken sárgult be. 76.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 78.perc: Fred állt be Eriksen helyére majd Maguire állt be Varane helyére. 78.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 83.perc: újabb vendég szöglet helyzet nélkül. 84.perc: Garnacho sárgult be. 86.perc: Rashford helyére Elanga állt be. 87.perc: Casemiro passzát követően Fred lőtt a hálóba 3:0! 89.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 92.perc: Williams szögletéből helyzet nem alakult ki.

Az első félidőben a hazaiak gyorsan két gólos előnyt harcoltak ki. A vendégek egy lesgól révén majdnem közelebb kerültek de a VAR közbelépett. A második játékrészben sok kisebb helyzet alakult ki ám találatot ezúttal is a hazaiak értek el. Összességében jó mérkőzést láthattunk ahol az esélyesebb együttes otthon tartotta a 3 pontot.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .