Az A csoport második fordulóját rendezik meg a szerdai napon. A magyar válogatott ezúttal a házigazda német válogatottal mérkőzik meg. A házigazdák elképesztő magabiztossággal nyerték meg a skótok elleni nyitó meccsüket. A magyar csapat ugynakkor meglpően simán kapott ki svájctól. mai mérkőzés mindkét fél számára sorsdöntő kinek a továbbjtás kinek a kiesés szempontjából. Sérülések terén egyik válogatott sem panaszkodhat. Ami az esélyeket illeti a hazai gárda pontvesztése is csodaszámba menne.

Németország: Neuer;Mittelstadt;Tah;Rüdiger;Kimmich;Andrich;Kroos;Wirtz;Gündogan;Muisiala;Havertz

Magyarország: Gulácsi;Fiola;Orban;Dárdai;Kerkez;Schafer;Nagy;Bolla;Sallai;Szoboszlai;Varga

Az első félidőt a német válogatott kezdte. 6.perc: magyar szöglet helyzet nélkül. 7.perc: újabb magyar szöglet heyzte nélkül. 11.perc: Orbán aludt el s Havertz lépett elé és ziccerből lőtt kapura ám Gulácsi hárítani tudott. 12.perc: Andrich kapáslövését Bolla fejelte ki, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 17.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 22.perc: Musiala elé került egy lökést követően a labda melyet a támadó góllal fejezett be 1:0! Érthetetlen a bíró miért nem vette figyelembe a VAR felvételt. 22.perc: Varga sárgult be reklamálásért. 26.perc: Neuer védett óriásit Szoboszlai szabadrúgását követően. 27.perc: Rüdiger sárgult be. 29.perc: ismét magyar szöglet helyzet nélkül. 37.perc: öt Kroos szöglet helyzet nélkül. 47.perc: magyar szabadrúgás melyet követően Neuer védett kétszer is hatalmasat. Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt a magyar válogatott kezdte. 47.perc: hazai szöglet helyzte nélkül. 49.perc: magyar szöglet helyzet nélkül. 58.perc: Füllkrug állt be Havertz helyére majd Wirtz helyére Sane állt be. 60.perc: Sallai labdáját Varga lőtte a kapuba. 64.perc: Nagy helyére Kleinheisler állt be. 65.perc: magyar szöglet helyzet nélkül. 67.perc: Gündogan lőtt okosan a hálóba 2:0! 72.perc: Andrich helyre Can állt be majd Muisiala helyére Fuhrich állt be. 75.perc: Sane lövését védte Gulácsi. 75.perc: Nagy érkezett Kerkez helyére illetve Bolla helyére Martin Ádám. 76.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 83.perc: két magyar szöglet helyzet nélkül. 84.perc: Gündogan helyére Undav állt be. 87.perc: Gazdag állt be Varga helyére majd Sallai helyére Csoboth állt be. 89.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 90.perc: Mittelstadt sárgult be. 90.perc: a német kezezés a 16-oson belül melyből büntető nem született. 93.perc: előbb Szoboszlai majd Rossi is besárgultak. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben jól kezdett a magyar válogatott. Gyors támadások jellemezték majd helyzeteket is alakított ki válogatottunk. Az első 30 percet követően a haziak ugynakkor erőre kaptak s sorra alakították ki helyzeteiket. A német vezető gól egy szabálytalanságot követően esett ám ezt a bíró nem óhajtotta fogyelembe venni a VAR ellenére. A második félidőben a németek urallták a mérkőzést. A magyarok ugynaakkor helyzetekig így is eljutottak. A németek végül két találattal győztek. A bíró végig a német válogatottat támogatta, melyre nem volt szükség hiszen a hazaiak e nélkül is meg tudták volna minden bizonnyal nyerni a mérkőzést. A magyar válogatott dicsértetre méltóan játszott.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .