A Premier League 28. fordulójának másik rangadójára vasárnap kerül sor ahol a Newcasle United hazai környezetben fogadja a Manchester United együttesét. Mindkét együttes küzd a top 4 helyek egyikéért. Jelenleg a vörös ördögök állnak jobban 3 ponttal. A pihenőre a vendégeknek volt nagyobb szükségük, hiszen a legtöbb mérkőzést játszották a topligák közül. A menetelés folytatódik a Premier Leaguen kívül az Európa Ligában és az FA kupában. A hazaiak vitorlájából úgy tűnik kifogyott a szél s egyre több mérkőzést veszítenek el. Izgalmas mérkőzés előtt állunk.

Newcastle United : Pope;Burn;Botman;Schar;ÍTrippier;Longstaff;Guimares;Wilock;Maximan;Isak;Murphy

Manchester United : De Gea;Dalot;Varane;Martinez;Shaw;McTominay;Sabitzer;Antony;Fernandes;Rashford;Weghorst

A mérkőzést a Manchester United kezdte. 3.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 16.perc: Wilock lövése kerülte el a hálót. 31.perc: Trippier szögletéből helyzet nem alakult ki. 34.perc: Dalot lőtt kevéssel a kapu mellé. 41.perc. Wilock lőtt kevéssel a kapu fölé. 42.perc: vendág szöglet melyet Antony lövése követett az eredmény 0:0!

A második játékrészt a Newcastle United kezdte. 54.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 59.perc: előbb vendég majd hazai szöglet helyzet nélkül. 62.perc: Antony helyére Martial míg Weghorst helyére Sancho állt be. 65.perc: Maximan fejesét Willock lőtte a hálóba közelről 1:0! 68.perc: Maximin helyére Joeliton és Murphy helyére Gordon állt be. 75.perc: vendég szöglet melyből Varane lőtt a kapura. 77.perc: hazai szöglet melyből Joeloton révén alakult ki helyzet. 80.perc: Isak helyére Wilson állt be. 82.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 83.perc: Fred állt be McTominay helyére majd Martinez helyére Pellistri és Varane helyére Lindelöf, majd Willock helyére Anderson. 86.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 88.perc: Trippier beadását Wilson fejelte a hálóba 2:0! A mérkőzés eldőlt. 90.perc: hazai szöglet helyzet nélkül.

Az első játékrészben A hazaiak Maximan révén megbontottak a vörös ördögök jobb oldalát s több helyzetet is kialakítottak. A vendégek érdemben nem jutottak el a hazai kapuig. A második játékrészben a vendégek ugyan jobban játszottak mint az első 45 percben ám mégis 2 találatot kaptak melyek mellé még 3 jöhetett volna. A hazaiak megérdemelten nyertek!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .