A Bajnokok Ligája 6. fordulóját rendezik meg a hét közepén. A D jelű négyesben elképesztő csata várható hiszen mind a négy együttes esélyes a két továbbjutó pozícióra a Bajnokok Ligájában illetve a 3. helyre mely az Európa Liga továbbjutást biztosítja. A csoportot jelenleg a Tottenham vezeti a Sporting előtt. Az első Tottenham illetve a negyedik Marseille között mindössze 2 pont a különbség. Így a csoport mindkét meccse rendkívüli érdeklődéssel várt. Izgalmas mérkőzés előtt állunk.

Marseille: Lopez;Balerdi;Bailly;Mbemba;Clauss;Rongier;Veretout;Tavares;Harit;Sanchez;Guendouzi

Tottenham Hotspur: Lloris;Dier;Davies;Lenglet;Sessegnon;Gojbjerg;Bentancour;Perisic;Son;Kane;Moura

A mérkőzést a Tottenham kezdte. 3.perc: Sanchez hagyott ki ziccert. 10.perC: Bailly sérült meg helyére Gigot állt be. 19.perc: ismét Sanchez került helyzetbe ám Lloris védett bravúrral. 20.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 29.perc: Son helyére Bissouma állt be a csere oka fejsérülés. 34.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 38.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 42.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 47.perc: két hazai szöglet melyet követően Mbemba fejelt a hálóba 1:0! 53.perc: Kane hagyott ki nagy helyzetet. 54.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget az első játékrész.

A második játékrészt a Marseille kezdte. A félidőben Sessegnon helyére Emerson állt be. 48.perc: Bentancour helyzetét Lopez hárította. 54.perc: Lenglet labdáját Perisic lőtte a hálóba 1:1! 57.perc: Lenglet besárgult. 59.perc: Harit lőtt kevéssel a kapu fölé. 63.perc: Emerson hagyott ki helyzetet. 64.perc: Perisic szögletét vágta ki a védelem majd Kane lőtt lesgólt. 68.perc: Stellini sárgult be. 72.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 73.perc: Gigot helyére Kolasinac állt be majd Veretout helyére Ünder állt be és Kabore helyére Clauss állt be. 76.perc: Balerdi sárgult be. 81.perc: Hojbjerg lőtt a felső lécre majd Harit hagyott ki helyzetet. 83.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 84.perc: Bentancour helyére Skipp állt be. 87.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 91.perc: Hojbjereg sárgult be. 92.perc: Tavares hagyott ki helyzetet. 93.perc: Moura helyére Gilm állt be. 95.perc: Hojbjerg egy kontra végén lőtt a hálóba s ezzel tovább is juttatta együttesét a csoport élén. Itt ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben mindkét együttes kényszerből volt kénytelen cserélni. Ezen túl a hazaiak voltak aktívabbak s meg is szerezték a vezetést. A vendégeknek egy egy helyzetük akadt. A második játékrészben hatalmas küzdelem bontakozott ki a pályán. A vendégek előbb kiegyenlítettek majd a mérkőzés végén a hazaiak kissé érthetetlenül kitámadtak s egy elveszített labdát követően a vendégek meg is nyerték a meccset. A Marseille gyakorlatilg önmagát ejtette ki s végül csoport 4.-ként végzett. Kitűnő összecsapást láthattunk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .