Kevesen gondolnák, de minden sikeres fogadó titka a megfelelő Önkontroll, rövid távon bárki lehet sikeres, de hosszútávon csak azok, akik képesek az érzelmeiket irányítani.

Mindenkinek van kedvenc csapata, játékosa, pilótája, ez teljesen normális, és mindenkinél van olyan is akit utál. Általában ha a kedvenc csapatunk játszik megtesszük, a probléma itt az, hogy ezt a döntést érzelmi alapon hozzuk meg, tehát nem tudunk reálisan gondolkozni, ami a sportfogadó végzete. Itt a tétet is legtöbbször megemeljük, ezzel fittyet hányva a stratégiánkra, ez lehet az első hiba ami a bukáshoz vezet. Két megoldás lehet ebben az esetben 1 soha nem fogadjunk akkor ha a kedvencünk játszik, 2. Csak akkor fogadjunk ha az ellenfelet látjuk esélyesebbnek, ilyen nyilván ritkán lesz az elfogultság miatt, de ebben az esetben tanulunk a legtöbbet.

Másik nagyon fontos dolog a tétek nagysága. Az arányokat már tisztáztuk a „Hogyan vágjak bele a sportfogadásba” című cikkben. De mi van akkor ha nem jönnek össze a dolgok, és elbukjuk a pénzünk nagy részét, itt sokan esnek abba a hibába, hogy egyre nagyobb téteket raknak, hogy vissza nyerjék az elbukott összeget, ezt soha nem szabad, mivel így hatalmas pénzt veszíthtünk, és egy életre elmehet a kedvünk az egésztől. Ha elbukjuk a kezdő tőkét, csak ugyan annyit fizessünk vissza mint kezdetben, és tartsuk be továbbra is a szabályokat. Ebben az esetben azt hisszük csak veszítettünk, pedig mindig egyre több tapasztalatot szerzünk, ami később az alapja lesz a fogadásnak, ha ebből szeretnénk megélni. Kevesen tudják első alkalommal összeszedni az 1 milliót, de Róma sem egy nap épült fel. Az életben mindenért meg kell küzdeni, de itt ha célba érünk egy új élet vár ránk, ahol mi vagyunk magunk főnökei.

Kétféle fogadó létezik, az egyik aki naponta fogad tippmixen kis téttel, és órákat pocsékol el az életéből arra ,hogy végig nézzen egy mecset, és nagy ritkán nyer pár sör árát. Esetleg bejön a 40-es szorzós szelvénye, ami előtt ugyan ennyit bukott el. Na ezek mind felesleges dolgok időpocséklás, ez idő alatt a másik típus tapasztalatot gyűjt, szabályok szerint halad egy kitűzött cél felé, és célja hogy ebből éljen meg. Nem pedig az hogy egy sör mellet megnézzen egy meccset és fogadjon rá, hogy holnap megint legyen sörre pénz. Ha magadra ismersz az első típusban akkor itt az ideje változtatni, regisztrálj a prémium regisztrációs menüpontban leírtak szerint, és kezd el megvalósítani álmodat, amiben mi segítünk.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .