Elérkeztünk az Európa Bajnokság utolsó csoportmérkőzéseihez. A ma este folyamán az A csoport együttesei fejezik be a csoportot, s egyben eldől mely 2 együttes jut tovább illetve melyik együttes esik ki a csoportkört követően. A csoportot Németország vezeti 6 ponttal őket Svájc követi 4 ponttal tehát a csoport első két helyezettje mérkőzik meg illetve Skócia pedig Magyarországgal játszik. A Magyar válogatott rosszul kezdte Svájc ellen az EB-t majd Németország ellen rosszul is folytatta, igaz a játékot tekintve nagyot lépett előre. Jelenleg a csoport 4. helyén áll Magyarország s ha ma nem nyer biztosan kiesik. Skócia sérülések terén nem áll túl jól míg a magyarok e téren nem panaszkodhatnak. Ahhoz, hogy matematikailag legyen esélye a magyaroknak a továbbjutásra mindenképpen győzni kellene. Érdekes összecsapás elé nézünk.

Skócia: Gunn;Robertson;Mckenna;Hanley;Hendry;McGinn;Gilmur;McGregor;McTominay;Adams

Mayarország: Gulácsi;Botka;Orban;Dárdai;Kerkez;Schafer;Styles;Bolla;Salali;Szoboszlai;Varga

A mérkőzést Magyarország kezdte. 8.perc: Bolla próbálkozását védte Gunn. 18.perc: Styles sárgult be. 26.perc: Orban is besárgult. 27.perc: magyar szöglet helyzet nélkül. 32.perc: újabb magyar szöglet helyzet nélkül. 41.perc: Orban próbálkozása a felső lécről pattant ki. 44.perc: McTominay sárgult be.

A második félidőt Skócia kezdte. 50.perc Skót sárga lap. 57.perc: magyar szöglet helyzet nélkül. 61.perc: Styles állt be Nagy helyére. 64.perc: Magyar szöglet helyzet nélkül. 68.perc: egy ütközést követően Varga Barna maradt eszméletlenül a földön. A sérülés súlyos így hordágyon csapattársai kíséretében viszik le a támadót a pályáról helyére Martin érkezett illetve Dárdai helyére Szalai. 75.perc: Klainheisler sárgult be. 76.perc: McGinn helyére Armstrong érkezett majd Adams helyére Shankland. 77.perc: McTominay szögletéből helyzet nem alakult ki. 79.perc: Armstrong esett el gyanús körülmények közepette ám büntetőt nem kaptak a skótok. 83.perc: Christie állt be Gilmour helyére majd Ralston helyére McLean állt be és Csoboth váltotta Bollát valamint Nagy állt be Kerkez helyére. 90.perc: Schafer lövését Gunn védte. 91.perc: Magyar szöglet helyzet nélkül. 93.perc: Csoboth lőtt éles szögből kapufára. 99.perc: Skót szöglet melyet kvöetően magyar kontra következett, Sallai jobbról játszott középre Csoboth elé aki okosan a kapuba lőtt 1:0!!!!!!!!!! 111.perc: Csoboth sárgult be gólöröme következtében. Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben a skótok a kapura veszélytelenek voltak igaz a labdát jóval többet birtokolták. A magyaroknak helyzetük akadt sőt kapufájuk is ám találatig nem jutottak. A második félidőben ammagyar válogatott hatékonyabban játszott. A skótok eljutottak szögletig ám veszélyes kapuralövsig nem. Varga sérülése súlyos több csontja is eltört műteni kell a támadót. A mérkőzés végén a magyarok egy gyönyörű kontra végén megszerezték a győztes gólt. Így Skóci kiesett a csoportkört követően. Magyarország pedig továbbjuthat ha Spanyolország és Olaszország nem kap ki, ha Anglia megveri Szlovákiát és Csehország és Georgia nem nyer vagy a felsorolt események közül legalább 2 érvényesül. A mai este folyamán magyarország megérdemelten nyert a gyengén játszó skót válogatott ellen.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .