Egy ilyen komoly torna mint a világbajnokság minden sportfogadó álma, de mégis kevesen tudják mire lehet, illetve mire nem szabad fogadni.

Érdemes a statisztikákat átnézni, de egy vb-n ezek nem sokat fognak segíteni. Hogy miért? Mert egy VB teljesen más jelent egy játékosnak mint egy minden napi mérkőzése, pl.: egy ismeretlen egyiptomi játékos a haláláig küzdeni fog, még akkor is, ha hátrányba vannak, mivel számára ez az egyetlen út a kiemelkedésre. A legtöbb nagy játékost vb-n fedezték fel. Itt fontos az egyéni teljesítmény is, tehát nem csak a nemzetükért, hanem magukért is játszanak. Ha valaki kimagaslik, de a csapata rosszul játszik, attól még kaphat egy jó ajánlatot. Legtöbbjüknek ez az egyetlen esélye, és csak 3 meccsük van megmutatni mire is képesek. Ezért soha nem szabad lebecsülni egyik csapatot sem. A nagy nemzeteket, meg nem szabad biztosra venni.

Végső győztes fogadás:

Ha egy csapatot választasz ki, akkor lottózol, annak semmi értelme, nem vagy komoly sportfogadó. Minimum 2 országot érdemes választani, és persze megnézni, hogy ne kerüljenek egy ágra. Tétet arányosan szétosztani. Esetleg bevenni egy 3. csapatot, de az már csak azért, hogy a vesztes tétet visszahozza. Egy vb-n bárki képes lehet komoly összeget keresni ha ésszel fogad. Persze ha pár 10 ezret akarsz tenni, akkor ne várj semmi nagyot a vb-től.

Csoport fogadások:

Erre érdemes milliós téteket tenni. Minden csoportból választhatsz továbbjutót illetve kiesőt. Csoport elsőre és utolsóra soha ne fogadj, mivel sok csapat direkt lesz második, hogy elkerülje az esetleges erős ellenfelet. Itt könnyedén össze lehet rakni egy biztos kombit ami 3-5 odds. Ha valaki egyértelműre megy csinál egy 2 odds ami 95%, hogy bejön és itt már komoly téteket enged az iroda rakni.

egy pl.:

Uruguay, Franciaország,Argentína továbbjut a csoportból

Costa Rica, Tunézia kiesik

Erre a kombira az odss: 1,96

Minid olyan fogadást próbálj választani, ami nem egy meccsen dől el, mert 90 perc alatt bármi megtörténhet. A vb nem csak egyszerű sportfogadás, hanem komoly pénzszerzési lehetőség.  Inkább rakj kisebb szorzóra nagyobb tétet, mint csinálj egy pénzkidobást, azért hogy kicsit izgulhass.

Ha szeretnél folyamatosan tippeket kapni a VB-re regisztrálj nálunk.

 

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .