Elérkeztünk a 2022.-es év csúcsához ami a labdarúgást illeti. A 22. Foci világbajnokság az utolsó a 32 csapatos világbajnokságok tekintetében. Idén rendhagyó módon a téli időszakban rendezik meg bolygónk 2. legnézettebb nemzetközi sporteseményét. Quatar kevésbé volt híres eddig labdarúgásáról ám az idei VB tökéletes alkalom, hogy a világ ezen szegmense is megmutassa mit is tud valójában e népszerű játékról. 

A nyitónapon Quatar Ecuador együttese ellen lép pályára. Szakértők szerint ugyan ez a leggyengébb házigazda válogatott a VB-k történetében ám erre aligha lehet alapozni. A csoportban Hollandia és Szenegál szerepel még. Kezdődjön hát közvetítés sorozatunk.

Quatar: Sheeb;Ahmed;Hassan;Khoukhi;Rawi;Miguel;Haydos;Boudiaf;Hatem;Afif;Ali

Ecuador: Galindez;Preciado;Torres;Hincapie;Estupinan;Ibarra;Caicedo;Mendez;Plata;Valencia;Estrada

Az első félidőben Ecuador gyakorlatilag lelépte a hazaiakat. Enner Valencia 3-szor volt eredményes ebből két alkalommal szabályos gólt is szerzett. A pálya szinte felbillent, a hazai játékosok nem bírták el a rájuk nehezedő nyomást. 

A második játékrész „reméljük” a VB legrosszabb félidejét hozta. Elképzelés nélküli játék mindkét oldalon a kapuk veszélyeztetése nélkül. 

Összességében sima mérkőzést láthattunk ahol  a történelem során először szenvedett vereséget hazai gárda ráadásul több góllal.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .