Használati Feltételek

Szerzői jogok védelme

A sportfogadj.com weboldalon szereplő nevek, képek, grafikák, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak. Az oldalon található tartalom túlnyomórészt a sportfogadj.com üzemeltetőinek szellemi tulajdona.

Az internetes oldal tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata – így különösen annak tárolása, másolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása – kizárólag a sportfogadj.com üzemeltetőinek előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet. A jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos tehát az internetes oldal tartalmának egészét vagy részeit a fentieken túlmenőleg bármilyen formában másolni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni, módosítani, megjeleníteni, közzétenni. Tilos továbbá a sportfogadj.com üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

Felelősség kizárása

Az online sportfogadás egy kockázatos pénzszerzési forma, ezért nem mindenkinek ajánlott. A hirtelen nagyösszegű nyeremények megszerzése könnyű, de ez a felemelt érzés épp úgy Ön ellen is dolgozhat, ezáltal magas veszteségeket okozva. Mielőtt a sportfogadás karrier mellet dönt, tisztázza mennyi kockázatot tud vállalni.
Mi semmilyen felelőséget nem vállallunk, amelyek veszteségekből vagy nem realizált nyereségből származnak. A sportfogadási tippek megjelenése semmilyen pontos időponthoz sem köthető, és a megjelenés rendszeressége szintén változó. Múltbéli eredmények nem garantálják a jövőbeni teljesítményt. A sportfogadási tippek továbbadása minden formában tilos.

Szabályzat

A blogon megjelenő bejegyzésekhez a hozzászólni kívánó Facebook vagy WordPress profilján keresztül történő bejelentkezés után bárki hozzászólhat. Az üzemeltető fenntartja a jogot a hozzászólások előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére.

Az alábbi hozzászólások – a felhasználó külön értesítése nélkül – törlésre kerülnek:

  • Jogsértő hozzászólások.
  • Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.
  • Agresszív, sértő vagy fenyegető hangnemű, valamint rosszindulatú hozzászólások.
  • Azt, hogy egy hozzászólás agresszív, sértő, fenyegető vagy rosszindulatú-e, a szerkesztő dönti el a téma jellegének függvényében.
  • Egyes hozzászólókat vagy a szerkesztőt lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan sértő vagy gyalázkodó módon kinyilvánított véleményeket – személyeskedést – tartalmazó hozzászólások.
  • A jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató linkeket tartalmazó hozzászólások.
  • Témaromboló hozzászólások
  • A téma tartalmi rombolásának számít minden, a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró hozzászólás.
  • Nyílt, vagy bújtatott reklámot tartalmazó hozzászólások.
  • Politikai álláspontot kifejező avagy azt sejtető hozzászólások.