A Serie A 24. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A forduló csúcsrangadóját ezúttal is a Guzeppe Meazze (San Siro) stadionban rendezik meg ahol a két városi ősrivális Inter illetve a Milan csap össze. A két gárdát mindössze 4 pont választja el egymástól igaz a hazaiak egy meccsel kevesebbet játszottak s így előzik a vörös feketéket. A hazaiak kitűnő szezont futnak mindössze 5 döntetlen és 1 vereség mellett 16 meccset nyertek meg. A vendégek a szezont kitűnően kezdték majd egyre inkább eltávolodtak a tabella éléről. Eddigi 23 meccsükből 15-öt nyertek meg 4 döntetlen és 4 vereség mellett. Legutóbb épp a Juventus gárdájával játszottak 0:0-ás döntetlent. A mai meccs rendkívül érdekesnek ígérkezik s nem csupán az ősi rivalizálás miatt hanem a tabellán elfoglalt helyezések miatt is. A rangadó esélyese a hazai gárda.

Inter: Handanovic;Bastoni;Vrij;Skriniar;Dumfries;Barella;Brozovic;Calhanoglu;Perisic;Martinez;Dzeko

Milan: Maignan;Calabria;Kalulu;Romagnoli;Hernandez;Bennacer;Tonali;Saelemakers;Kessie;Leao;Giroud

A mérkőzést a Milan kezdte. 4.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 10.perc: hazai lesgól. 21.perc: Romagnoli sárgult be. 24.perc: Barella lőtt a kapu mellé. 35.perc: Tonali lövését Handanovic hárította. 38.perc: hazai szöglet melyet követően Perisic lőtt a hálóba 1:0! 46.perc: Milan szöglet helyzet nélkül. 

A második játékrészt az Inter kezdte. Saelemakers helyére Messias állt be. 51.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 58.perc: Kessie helyére Diaz állt be. 60.perc: Calhanoglu sárgult be. 62.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 67.perc: előbb egy vendég majd egy hazai szöglet következett helyzet nélkül. 70.perc: Perisic helyére Dimarco állt be majd Martinez helyére Sanchez. 72.perc: Diaz sárgult be. 73.perc: Calhanoglu helyére Vidal állt be. 75.perc: Giroud lőtt a hálóba 1:1! 76.perc: Bennacer sárgult be. 78.perc. Giroud lőtt a hálóba ismét 1:2! 80.perc: Benaccer helyére Krunic állt be illetve Vecino állt be Brozovic helyére majd Bastoni helyére darmian érkezett. 84.perc. Skriniar sárgult be. 91.perc: Krunic sárgult be. 92.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 95.perc: Hernandezt állították ki azonnal. Ezzel ért véget a mérkőzés. 

Az első félidőben a Milan mintha aktívabb lett volna ám a vezetést mégis a hazaiak szerezték meg. A vendégek játékában végig enne volt a gól. A második játékrészben a Milan továbbra is jól játszott s Giroud révén meg is fordították a mérkőzést. Az inter is dolgozott ki helyzeteket ám a mai estén a Milan jobbnak bizonyult. Jó mérkőzést láthattunk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .