A 2023-2024-es FA Kupa a sorozat negyeddöntőihez ért. A sorozat idei kiírásának legnagyobb rangadóját az Old Traffordon rendezik. A hazaiak ismét hullámvölgybe kerültek ami a bajnokságot illeti. A vendégek a bajnoki tabella közvetlen élmezőnyének részesi így a nyomás e tekintetben a Liverpoolt érintheti jobban a mai mérkőzést figyelembe véve. Az esélyek inkább a vendég sikert vetítik előre, ám egy ilyen régi rivalizálásnál nem szerencsés esélyest megnevezni. Kitűnő mérkőzés előtt állunk.

Manchester United : Onana;Dalot;Lindelöf;Varane;Wan-Bissaka;McTominay;Mainoo;Rashford;Fernandes;Garnacho;Hojlund

Liverpool: Kelleher;Gomez;Quansah;Van Dijk;Robertson;Szoboszlai;Endo;Mac Allister;Salah;Nunez;Diaz

A mérkőzést a MAnchester United kezdte. 4.perc: Rashford lőtt kapura de Kelleher hárítani tudott. 9.perc: Nunez kapott kitűnő labdát Salah-tól ám a jobb kapufa mellé lőtt. 10.perc: hazai kontra melynek végén Rashford lövését Kelleher még hárította ám McTominay elé aki a kapuba lőtt 1:0! 13.perc: hazai szöglet helzet nélkül. 14.perc: Diaz lőtt kevéssel a kapu mellé. 26.perc: vendlg szöglet helyzet nélkül. 31.perc: Mac Allister sárgult be. 33.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 35.perc: McTominay lövése centikkel kerülte el a kaput Kelleher hárításának köszönhetően. 36.perc: 36.perc: Onana védett nagyot. 39.perc: Endo lőtt lesgólt. 44.perc: Mac Allister lőtt szép gólt 1:1! 47.perc: Salah lőtt a hálóba 1:2!

A második félidőt a Liverpool kezdte. 47.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 53.perc: hazai helyzet majd a vendég kontrát követően Nunez lőtt kevéssel a kapu mellé. 57.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 60.perc: Mac Allister lőtt a kapu mellé, illetve Gomez sárgult be. 63.perc: vendég helyzet melyet vendég szöglet követett. 71.perc: Hojlund helyére Antony állt ba majd Wan-Bissakkát Maguire váltott és Szoboszlai helyére Elliott állt be. 76.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 76.perc: Robertson helyére Bradley állt be majd Salah állt be Gakpo. 78.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 80.perc: Mainoo helyére Eriksen állt be. 84.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 85.perc: Varane helyére Diallo állt be. 87.perc: Antony lőtt kiszorított helyzetből gólt 2:2! 88.perc: vendég helyzet találat nélkül. 94.perc: Rashford lőtt kevéssel a kapu mellé.

A hosszabbítás első félidejét a Manchester United kezdte. 98.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 105.perc: Lindelöf helyére Mount állt be. 106.perc: Elliott lövése pattant meg egy védőn majd vágódott a hálóba 2:3!

A hosszabbítás második félidejét a Liverpool kezdte. 109.perc: Kelleher sárgult be. 112.perc: McTominay passzát követően Rashford lőtt a kapuba 3:3! 114.perc: Diaz helyére Clark érkezett. 116.perc: Diallo sárgult be. 117.perc: McTominay hagyott ki helyzetet. 120.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 121.perc: Diallo került helyzetbe majd lőtt a hálóba 4:3! A gólörömért a gólszerző sárga lapot kapott így második sárgalapja miatt piros lapot kapott. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a hazaiak kitűnően kezdtek. Az első negyedórát követően vezetett is a hazai együttes. Ezt követően a vendégek kerültek fölénybe. Igaz McTominay majdnem növeli tudta a hazaiak előnyét ám a félidő végére a Liverpool került fölénybe. A második félidőben a hazaiak minden követ megmozgattak s végül sikerült is egyenlíteniük. A hosszabbítás igzi drámai eseményeket hozott. Előbb a vendégek szereztek vezetést majd szinte a semmiből a hazaiak megfordították az utoló utáni pillanatban a párharcot. Szenzációs összecsapást láthattunk ahol a Manchester United a régi idők elhivatottáságt idézve tudott nyerni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .