A Premier League 3. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A hazai együttes katasztrófálisan kezdte meg az idényt. Két vereség 0 önerőből lőtt gól így nem meglepő módon a tabella utolsó helyéről vágtak neki e fordulónak. Úgy fest Ten Hag edző igazolásai illetve taktikája nem válik be új együttesénél. A Liverpool sem kezdte túl fényesen a szezont. Mindössze 2 pontot tudott összeszedni az együttes. Nunez mint új igazolás bevált ám jelenléte ma kizárt hiszen kiállították az előző fordulóban. Az előző idényben szinte átgázolt a Liverpool manchesteri riválisán így jelen helyzetben is az esélyek a vendégek győzelmét jósolják.

Manchester United: De Gea;Malacia;Martinez;Varane;Dalot;Eriksen;McTominay;Sancho;Fernandes;Elanga;Rashford

Liverpool: Alisson;Alexander-Arnold;Gomez;Van Dijk;Robertson;Milner;Henderson;Elliott;Salah;Firmino;Diaz

A mérkőzést a Manchester United kezdte. 8.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 11.perc: Elanga kapott kitűnő labdát Fernandestől a csatár azonban ziccerben a kapufára lőtt. 11.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 16.perc: egy szép hazai akció végén Sancho maradt üresen a 16-oson belül majd lőtt a hálóba 1:0! 24.perc: Alexander-Arnold sárgult be. 26.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 27.perc: Varane is besárgult egy taktikai szabálytalanság miatt. 31.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 41.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 42.perc: egy lepattanó labda landolt majdnem a hazai kapuban ám Martinez hatalmasat mentett a gólvonalról. 44.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 45.perc: Dalot is besárgult. Ezzel ért véget a félidő.

A második játékrészt a Liverpool kezdte. A félidőben Elanga helyére Martial állt be. 49.perc: Alexander-Arnold végzett el szögletet helyzet nélkül. 53.perc: egy szép hazai támadás végén Rashford lőtt okos gólt Martial passzának köszönhetően 2:0! 56.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 59.perc: Henderson helyére Fabinho állt be. 67.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 71.perc: Sancho helyére Fred állt be majd Carvalho állt be Milner helyére. 74.perc: Fernandes sárgult be színészkedésért. 76.perc: Rashford került nagy helyzetbe ám végül kimaradt a ziccer. 79.perc: két vendég szöglet melyeket követően változott az állás hiszen Salah a kapuba talált 2:1! 85.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 86.perC: Van de Beek állt be Eriksen helyére illetve Robertsont Tsimikas váltotta. Rashford helyére Ronaldo érkezett majd Dalotot Wan-Bissakka váltotta. 95.perc: hazai szöglet helyzet nélkül.

Az első játékrészben a hazaiak kezdtek jobban. Előbb helyzeteket alakítottak ki majd meg is szerezték a vezetést. A vendégek a 30. perc körül tértek magukhoz s egyre több helyzetet alakítottak ki sőt majdnem az egyenlítést is megszerezték. A második játékrészben is a hazaiak kezdtek jobban. Rashford révén meg is szerezték a második találatot. A vendégek ezt követően mezőnyfölényben játszottak s Salah révén szépíteni is tudtak. Ezt követően újabb találat már nem született így első győzelmét aratta a Manchester United az idei szezonban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .