A Premier League 20. fordulójának szuperrangadóját rendezik meg a vasárnapi napon. A listavezető Arsenal a 4. helyezett Manchester Unitedet fogadja. Mindkét együttes kitűnő formának örvend. Igaz a vendégek sorsolása kicsit sűrűbb vendéglátójuknál ám ez nem lehet akadály egy kitűnő összecsapás létrejöttéhez. Az Arsenal a szezon abszolút meglepetés együttese, sorra nyerik látványos játékkal mérkőzéseiket pedig az egyik legfiatalabb együttes a ligában. A vendégek Ten Hag keze alatt elkezdtek látványosan focizni melynek eredménye nem csak a mutatott játékben jelentkezik hanem a győzelmeik számának tekintetében. A mai mérkőzésnek a hazaiak számítanak esélyesének ám a vendégeket nem szabad leírni. 

Arsenal : Ramsdale;Zinchenko;Gabriel;Saliba;White;Odegaard;Partey;Xhaka;Martinelli;Nkeitah;Saka

Manchester United: De Gea; Wan-Bissakka;Varane;Martinez;Shaw;McTominay;Eriksen;Antony;Fernandes;Rashford;Weghorst

A mérkőzést a Manchester United kezdte. 2.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 6.perc: büntető gyanús helyzet büntető nélkül. 15.perc: hazai szöglet melyet követően a villámgyors vendég kontra végén Rashford lőtt a hálóba 0:1! 19.perc: White sárgult be. 22.perc: hazai szöglet helyzet nélkül, majd Martinelli hagyott ki helyzetet. 23.perc: hazai szöglet melyet követően Nkeitah fejelt a hálóba közelről 1:1! 28.perc: egy szép akció végén McTominay lőtt kevéssel 19 méterről a kapu mellé. 34.perc: Arteta sárgult be. 37.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 

A második játékrészt az Arsenal kezdte. A félidőben Tomiyasu állt be White helyére. 47.perc: Antony sárgult be. 49.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 52.perc: hazai szöglet melyet követően Saka lőtt távolról szép gólt 2:1! 55.perc: Rashford alakított ki majd hagyott ki helyzetet. 59.perc: vendég szöglet melyet követően Martinez fejelt a hálóba 2:2! 66.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 70.perc: hazai szöglet melyből Saka alakított ki helyzetet ám találat végül nem született. 71.perc: Fred állt be Antony helyére. 79.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 82.perc: Martinelli helyére Trossard állt be. 83.perc: Shaw sárgult be. 86.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 88.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 90.perc: Nkeitah lőtt közelről a hálóba 3:2! 92.perc: Varane heyére Garnacho állt be majd Odegaard helyére Holding. Ezzel ért véget a mérkőzés. 

Az első félidőben a hazaiak kezdtek jobban ám az első kapura lövést követően a vendégek szerezték meg a vezetést. Ezt követően nagy hazai nyomás helyeződött a vendég kapura melyet ki is használtak. A második játékrészben mindkét együttes magas sebességi fokozatba kapcsolt. A hazaiak meg tudták szerezni a vezetést melyet gyorsan kiegyenlített a United. Az utolsó percben némi szerencsével meg tudták szerezni a győzelmet a hazaiak. Kitűnő összecsapást láthattunk. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .