Talán mielőtt elkezdünk fogadni a legfontosabb kérdés, hogy milyen sportágat választunk. Ez már csak azért is fontos szempont, mert nem csak pénzt keresünk vele, hanem élményt is okoz számunkra. Minden nagyobb tétes fogadás maradandó élmény lehet, ha vesztes, és ha nyertes egyaránt.

Olyan sportot keressünk, melyet nyomon tudunk követni tv-ben vagy online. Nagyon fontos hogy lássuk a meccseket, ne csak az eredményt nézzük meg. Mert nem mindig tükrözi a csapat teljesítményét. pl.: forma 1: megpörgés, defekt, lassú kerekcsere. foci: véletlen kontrából kapott gól. tenisz: húzódás, sérülés. Tehát lehet ugyan ez a csapat a következő meccsen teljesen máshogy teljesít. Fontos minden sportág más mennyiségű időt vesz el, a legtöbbet a foci, legkevesebbet a forma1, ez is fontos a szempont. Ne válasszunk olyat, ahol a meccsek 90%-át nem tudjuk megnézni.

Megvan a megfelelő sportág. Sportfogadási tippek.

Ha sikerült kiválasztani a nekünk tetsző, illetve könnyen nyomon követhető sportot, jöhet a fogadási típus kiválasztása. Álltalában 3-4 típust válasszunk melyeket könnyen nyomon követünk minden egyes meccs során. pl.: foci: szöglet, győztes, hendikep, lapok száma tenisz: szettek száma, győztes, hendikep, gamek száma. darts: 180 felett alatt, szettek száma, forma1: melyik csapat társ nyer, ki nem végez a top6 ban.

Megvan a fogadás típusa. Tét nagysága.

Ha megtaláltuk a sportágat, majd kiválasztottuk a megfelelő fogadási típust, akkor következik a tét megállapítása. Kezdetben 2,5 nél nagyobb oddsokra ne fogadjunk! Kis tétekkel haladunk előre amíg nem láttunk elég meccset, és nem gyűjtöttünk elég információt, ez 2-4 hónapot vesz igénybe. Ha már biztosak vagyunk magunkban, akkor a teljes bankunk 25%-át tehetjük fel tétnek 2 körüli szorzóra. Ennél kisebb téttel nincs értelme játszani, csupán idő pocséklás, mert az elején 10-böl 5-6 nyertes meccs lesz, ami igen alacsony bank növekedést jelent. Ez pár hónap eltelte után 7-8 meccsre rúghat, ami már komoly bank növekedést eredményezhet.

Amennyiben nem szeretnél ezzel foglalkozni, és nincs elég időd rá, akkor támaszkodj ránk. Regisztrálj itt a tippekért.