A Premier League 18. fordulóját rendezik meg a hét közben. Az egyre jobb formába lendülő Manchester United ezúttal hazai pályán fogadja a kieső zóna elől menekülő Bournemouth együttesét. A hazaiak a katari VB-t követően úgy tűnik egyre jobb formába lendülnek, mintha segítette volna a játékosok regenerálódását a világbajnokság. A sérülések egyelőre nem érintik érzékenyen a keretet igaz Ronaldo távozásával egy támadó még elférne Elanga eddigi teljesítményét látva. A vendégek esélye a kontra játékban rejlik amelyre minden bizonnyal ma is támaszkodni fognak. Az összecsapás esélyese a hazai együttes.

Manchester United : De Gea;Shaw;Lindelöf;Maguire;Wan.Bissaka;Casemiro;Eriksen;Rashford;Beek;Fernandes;Martial

Bournemouth: Travers;Smith;Mapham;Sensei;Kelly;Anthony;Lerma;Cook;Christie;Solanke;Billing

A mérkőzést a Bournemouth kezdte. A mérkőzés első 15 percében a hazaiak meddő mezőnyfölényt alakítottak ki. 23.perc: Eriksen beívelését követően Casemiro volt eredményes, láthatóan egy begyakorolt szabadrúgásfigura volt 1:0! 28.perc: vendég szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 33.perc: ismét vendég szöglet helyzet nélkül. 36.perc: Billing sárgult be. 38.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 42.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 43.perc: Beek sérült meg helyére később Garnacho érkezett.

A második játékrészt a Manchester United kezdte. 46.perc: Smith sárgult be. 49.perc: tanári akció végén született meg a hazaiak második gólja Shaw révén 2:0! 59.perc: Anthony hagyott ki ziccer illetve De Gea védett bravúrral. 63.perc: Smith helyére Stacey állt be. 65.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 68.perc: Eriksen helyére Fred állt be majd Wan-Bissaka helyére Dalot illetve Martial helyére Elanga. 75.perc: Stacey sárgult be. 76.perc: Christie helyére Dembele állt be majd Moore váltotta Billinget. 78.perc: Garnacho lőtt a jobb kapufára szép mozdulattal. 81.perc: hazai szöglet melyet követően Garnacho került ismét helyzetbe ám a védők blokkolni tudtak. 83.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 84.perc: Lerma helyére Rothwell állt be. 86.perc: hazai szöglet melyet követően Fernandes játszott tanárian Rashford elé aki kapuba lőtt 3:0! 88.perc: Lindelöf helyére Martinez állt be. 89.perc: két hazai sarokrúgás melyekből helyzet nem alakult ki. 92.perc: Anthony lövését De Gea védte bravúrral. 94.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki.

Az első félidőben a hazaiak mezőnyfölénye érett góllá egy látványos szabadrúgás figurát követően. A vendégek szögletekig jutottak. A második játékrészben a vendégek több helyzetig eljutottak ám találatig De Gea hathatós segítségének köszönhetően nem. A két hazai találat látványos összjátéknak volt köszönhető. Megérdemelten nyert a Manchester United.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .