Nagyon sok oldal van melyek pénzért kínálnak tippeket, ennek nagyrésze átverés. Sokszor összeállítanak többféle csomagot, amik közül lehet választani egy vagy többi havi tippeket súlyos összegekért. Álltalában 100%-os sikert igérnek, ami persze nem létezik. Nagyon kevés meccs van ahol a siker arány 99%-os, havonta 1-2 ilyen mérkőzésről beszélhetünk. Mi ezeket szoktok nyugott szívvel kiküldeni, persze itt is történhetnek csodák. De ezek olyan elenyészőek, hogy erre nem épülhet fel egy tippekkel fogalalkozó oldal, arról nem is beszélve hogy az oddsok alacsonyak.

Nálunk az oddsok 1,3-4 között vannak. Természertesen minnél magasabb az odds annál kisebb esély van a győzelmere. Az átverős fizetős oldalak is tudják ezt, ezért minidg alacsony oddsokat adnak, hogy valóban közelítsenek a 100%-os arányhoz. Persze azt nem veszik figyelembe, hogy 10 meccsből ha 2-3 elmegy már veszteséges lesz az alacsony odds miatt. Ezek tudás nélküli irodák melyek az alacsony szorzóra mennek, és az ebből származó magas tippelési százalékot lovagolják meg.

Ezzel szemben mi nem kérünk pénzt a tippekért, az szorzók magasabbak, tehát ebből adódóan elég 10 ből 6 meccsnek nyertesenek lennie hogy pluszban legyél. Ez már egy könnyen teljesíthető arány, persze az átlagunk ennél jóval magasabb 75% körüli.

Regisztrálj nálunk itt.