A Nemzetek Ligája 2. döntőjét rendezik meg a mai este folyamán. A két finalista Spanyolország illetve Franciaország meglehetősen nehéz elődöntőn keresztül jutott el a ma esti döntőig. A Spanyol válogatott a friss Európa Bajnok Olasz válogatottat győzte le míg a Francia válogatott a szintén nagy erőket felvonultató Belga válogatottat múlta felül. Az esti összecsapás esélyese a Francia válogatott, hiszen a keretben több EB-t illetve VB-t nyert focista mellett igazi világklasszisok kaptak behívót. Kitűnő mérkőzés előtt állunk.

Spanyolország: Simon;Alonos;Garcia;Laporte;Azpilicueta;Gavi;Busquets;Rodri;Torres;Sarabia;Oryazabal

Franciaország: Lloris;Kounde;Varane;Kimpembe;Hernandez;Tchouameni;Pogba;Pavard;Griezmann;Mbappe;Benzema

A mérkőzést Spanyolország kezdte. 7.perC: két francia szöglet helyzet nélkül. 27.perc: spanyol szöglet melyet követően büntető gyanús eset történt ám a bíró nem ítélt 11-est. 40.perc: újabb spanyol szöglet helyzet nélkül. 40.perc: újabb spanyol sarokrúgás helyzet nélkül. 43.perc: Varane sárült meg helyére Upamecano állt be. 

A második félidőt Franciaország kezdte. 46.perc: Pogba sárgult be. 54.perc: francia szöglet helyzet nélkül. 55.perC: Kounde sárgult be. 58.perc: spanyol szöglet helyzet nélkül. 61.perc: Pino érkezett Sarabia helyére. 64.perc: Sarabia lövését Lloris a felső lécre ütötte majd Busquets tálalt Oyarzabal elé aki éles szögből lőtt a hálóba 1:0! 66.perc: Benzema lőtt okosan a hálóba 1:1! 70.perc: francia szöglet helyzet nélkül. 74.perc: spanyol szöglet helyzet nélkül. 75.perc: Koke helyére Gavi érkezett. 77.perc: spanyol szöglet helyzet nélkül. 79.perc: Pavard helyére Dubois állt be. 83.perc: egy les gyanús szituációt engedett el a VAR így már a 2:1 a Francia válogatottnak. 84.perc: Torres helyére Merino érkezett illetve Rodri helyére Fornals állt be. 86.perc: Laporte sárgult be. 88.perc: Oyrazabal lövését Lloris védte. 90.perc: Mbappe sárgult be. 92.perc: Griezmann helyére Veretout állt be. 94.perc: két spanyol szöglet helyzet nélkül. Ezzel véget is ért a találkozó.

Az első játékrészben a francia válogatott aktívabban kezdett majd a spanyolok vették át az irányítást. Több helyzetet alakítottak ki a hispánok s a labdát is többet birtokolták. A második játékrészben Spanyolország kezdett jobban. Meg is szerezték a vezetést ám a Francia válogatott ekkor felébredt. Gyorsan kiegyenlítettek majd egy minden bizonnyal les gól révén meg is nyerték a találkozót. Összességében jó mérkőzést láthattunk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .