Az Angol Ligakupa folytatódik a hét közben. Több Ptremier League együttes is egymásnak feszül, ám amire évek óta nem volt példa ezúttal két magyar érdekeltségű klub lép az este folyamán a gyepre. A Bournemouth Kerkez Milos klubja fogadja a Liverpoolt Szoboszlai Dominik klubját. Jó eséllyel mindkét magyar honfitársunkat láthatjuk a pályán. Az esélyek a Ligakupában is egyértelműen a Liverpool továbbjutását vetítik előre. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Bournemouth: Radu;Kerkez;Zabranyi;Mepham;Smith;Scott;Billing;Kluivert;Christie;Semenyo;Solanke

Liverpool: Kelleher;Gomez;Matip;Quansah;Tsimikas;Jones;Endo;Elliott;Salah;Gakpo;Szoboszlai

Az első féldiőt a Liverpool kezdte. 7.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 14.perc: Kluivert lövését védte a vendégek hálóőre. 15.perc: ismét vendég szöglet helyzet nélkül. 16.perc: Szoboszlai szögletéből sem alakult ki helyzet. 26.perc: vendég szöglet melyet követően Elliott lőtt kpaura ám Radu védeni tudott. 31.perc: Tsimikas szögletét Gakpo lőtte a hálóba 0:1! 35.perc: Szoboszlai lőtt kevéssel a kapu mellé.

A második félidőt a Bournemouth kezdte. 51.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 52.perc: hazai sarokrúgás gólhelyzet nélkül. 53.perc: Kerkez Gakpo és Scott is besárgultak. 60.perc: Salah fejelt a kapu mellé. 61.perc: Elliott helyét vette át Nunez, Mac Allister állt be Jones helyére majd Alexander-Arnold váltotta Endot és Billing helyére Tavernier érkezett. 62.perc: Semenyo hagyott ki nagy helyzetet. 63.perc: Tavernier hibázott nagy helyzetben. 64.perc: két hazai szöglet melyek közül a másodikat követően Kluivert lőtt a hálóba 1:1! 66.perc: Iraola sárgult be. 70.perc: Nunez lőtt a hálóba 1:2! 74.perc: Kluivert helyére Traore állt be majd Semenyo helyére Brooks. 76.perc: Szoboszlai helyére Gravenbech állt be. 80.perc: Scott szögletéből helyzet nem alakult ki. 81.perc: Moore állt be Scott helyére majd Gakpo helyét Jota vette át és Aarons helyére Smith állt be. 90.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül.

Az első játékrészben a vendégek végig jobban játszottak és megérdemelten szerezték meg a vezetést. A második félidőben a hazaiak több energiát mozgósítottak mely eredményre is vezetett. Az egyenlítést követően azonban a Liverpool ismét betalált és az állás már nem változott.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .